«Με την Φαίη Σκορδά θα κάνουμε τον γάμο μας σε ένα μήνα!» - Αποκλειστική δήλωση! Ποιος το... αποκάλυψε;

Δεν σας πάει καθόλου το μυαλό!

«Με την Φαίη Σκορδά θα κάνουμε τον γάμο μας σε ένα μήνα!» - Αποκλειστική δήλωση! Ποιος το... αποκάλυψε;

Ποιος αποκάλυψε σε αποκλειστική του δήλωση στο Youweekly.gr πως είναι έτοιμος να παντρευτεί την παρουσιάστρια του ANT1; Συγκεκριμένα είπε: «Με την Φαίη Σκορδά θα κάνουμε τον γάμο μας σε ένα μήνα!»

Στο περιοδικό YOU και στην Κατερίνα Μπούσιου παραχώρησε συνέντευξη ο Τάκης Ζαχαράτος και εκτός του ότι μεταμορφώθηκε σε Λενιώ από τις Άγριες Μέλισσες, μίλησε για πολλά!

Τάκης Ζαχαράτος

Πρόσφατα έκανες μια τηλεοπτική χιουμοριστική πρόταση γάμου στη Φαίη Σκορδά…

Θα κάνουμε τους επίσημους αρραβώνες μας στην πρεμιέρα της παράστασής μου και μετά τον γάμο μας θα τον κάνουμε στα μέσα Ιανουαρίου στο Κιλκίς!

Πώς λες να αντιδράσει ο Γιώργος Λιάγκας;

Ο Γιώργος είναι Δίδυμος σαν κι εμένα, δεν τραβάει κανένα ζόρι, άσε μην είναι και κουμπάρος στον γάμο μας! Τον έχω για πολύ άνετο.

Να θυμίσουμε πως όλο αυτό ξεκίνησε πριν λίγες ημέρες που ο Τάκης βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού και έκανε πρόταση γάμου στην Φαίη μπροστά σε όλους!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Φαίη Σκορδά: Της είπαν για ενδεχόμενο γάμο και έπαθε «αμόκ»! Πότε θα συμβεί;

Είπαν στην Φαίη Σκορδά για ενδεχόμενο γάμο και έπαθε «αμόκ»! Πότε θα συμβεί και ποια είναι η ημερομηνία κλειδί;

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ήταν ο καλεσμένος στο πλατό του Πρωινού την Τρίτη και μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την ενασχόλησή του με την αριθμολογία.

Η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε μάλιστα να κρύψει την έκπληξή της με όσα άκουγε από τον ηθοποιό αφού της προέβλεψε ότι μπορεί να κάνει και γάμο!

«Μου αρέσει να τη μελετάω την αριθμολογία. Ξεκίνησε από τον πατέρα μου. Τα νούμερά σου τα βγάλαμε μαζί με τον πατέρα μου. Είναι 5 βασικοί αριθμοί που μέσα από αυτούς ορίζεις την πραγματικότητά σου. Βλέπεις τον χάρτη σου μέσα από αυτούς.

Φαίη Σκορδά: «Χόρεψε» στο ταψί τον ανταγωνισμό! «Απογειώθηκε» το Πρωινό με τον χορό της!

Είσαι ένας άνθρωπος που δεν έχει χρέη. Έχεις αριθμούς πολύ καθαρούς. Έπρεπε να ασχοληθείς με την τέχνη σε μεγαλύτερο βάθος.


Είσαι σε μια χρονιά πειραματισμών. Θα πειραματιστείς. Μπορεί να κάνεις έναν ενδεχόμενο γάμο του χρόνου. Λειτουργείς πάντα με διττότητα. Θα έρθουν ανατροπές με τη νέα χρονιά. Καλές ανατροπές.

Είσαι στη χρονιά 5. Και στη χρονιά από 5 προς 6 μπορεί να βιώσεις ένα μεγάλο διαζύγιο, να έρθουν καινούρια πράγματα στη ζωή σου και πολλές ανατροπές. Αλλά πρέπει να πειραματιστείς πάρα πολύ για να μην έρθεις σε κόντρα με αυτά που θα σου έρθουν», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.