Ντόρα Μπακογιάννη: Με τα εγγόνια της στο Σύνταγμα! Παρακολούθησαν την φωταγώγηση του δέντρου!

Έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Ντόρα Μπακογιάννη: Με τα εγγόνια της στο Σύνταγμα! Παρακολούθησαν την φωταγώγηση του δέντρου!

Με τα εγγόνια της στο Σύνταγμα βρέθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη και όλοι μαζί παρακολούθησαν την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η βουλευτής της ΝΔ και μητέρα του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Casual ντυμένη με παντελόνι και μπουφάν, βρέθηκε από νωρίς στο Σύνταγμα κρατώντας την εγγονή της από το χέρι. Αφού ξεκίνησε η τελετή της φωταγώγησης, με το κινητό της απαθανάτισε τον όμορφο στολισμό.

Σύνταγμα Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πιο απλή από κάθε άλλη φορά, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και απέδειξε για ακόμη μια φορά - αφού είναι και εξαιρετική μαγείρισσα - πως ακόμη και αν έχει πολλές υποχρεώσεις, είναι πάντα εκεί για την οικογένεια της.

Ντόρα Μπακογιάννη εγγονή

Ντόρα Μπακογιάννη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της! Ήταν πιο λαμπερή από ποτέ!

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της και ήταν πιο λαμπερή από ποτέ!

Η γνωστή πολιτικός πολύ σπάνια κάνει κοινές εμφανίσεις και μάλιστα βραδινές με τον αγαπημένο της, Ισίδωρο Κούβελο.

Το ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στο θέατρο Βέμπο, όπου ήταν παρόντες ξεχωριστοί καλεσμένοι, για την πρεμιέρα της παράστασης, «Η Δασκάλα με τα Χρυσά Μάτια».

Συγκεκριμένα η Ντόρα Μπακογιάννη το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στο θέατρο Βέμπο έχοντας στο πλευρό της, τον σύζυγό της, Ισίδωρο Κούβελο. Ντόρα Μπακογιάννη: Έκανε το τραπέζι στον Παπανδρέου! Τι μαγείρεψε και πού ήταν ο Κυριάκος!

Οι δυο τους δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν μαζί χαμογελαστοί, ενώ είχαν πάρει τη θέση τους για να απολαύσουν την παράσταση. Μαζί τους ήταν και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ντόρα Μπακογιάννη πολιτικός σύζυγος

Ντόρα Μπακογιάννη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της! Πιο λαμπερή από ποτέ...

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της! Πιο λαμπερή από ποτέ με look που δεν έχουμε ξαναδεί!

Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ισίδωρος Κούβελος, παρακολούθησαν την παράσταση «Ο Φτωχούλης του Θεού.» Το ζευγάρι, απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης και τα φλας πήραν... φωτιά, όπως ήταν αναμενόμενο!

Ντόρα Μπακογιάννη: Δείτε για πρώτη φορά τα 6 εγγόνια της σε μια φωτογραφία!

Η Ντόρα Μπακογιάννη, πέταξε τα αυστηρά της ταγέρ και φόρεσε μάξι φούστα με μαύρο τοπ! Δίπλα της ο Ισίδωρος Κούβελος, πάντα κομψός με σακάκι και casual παντελόνι! Ο φωτογραφικός μας φακός φυσικά, ήταν εκεί και έχει αποκλειστική φωτογραφία! Δείτε την φωτογραφία στο Youweekly.gr:

Ντόρα Μπακογιάννη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της! Πιο λαμπερή από ποτέ...