Τα Φιλαράκια: «Έσκασε» 15 χρόνια μετά! Λύθηκε το μυστήριο για την "σχέση" της Φοίβης και του Τζόι!

Απαντήθηκε το αιώνιο ερώτημα των τηλεθεατών!

Τα Φιλαράκια: «Έσκασε» 15 χρόνια μετά! Λύθηκε το μυστήριο για την

15 χρόνια μετά από το τέλος της αγαπημένης σειρά «Τα φιλαράκια» λύθηκε το μυστήριο για την "σχέση" της Φοίβης και του Τζόι με την είδηση που «έσκασε»!

Η κωμική σειρά έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα, αφού για χρόνια την παρακολουθούσαμε από το κανάλι του Star και συνεχίζει να την προβάλλει ο σταθμός και μάλιστα σημειώνοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης!

Οι ιστορίες των έξι πρωταγωνιστών έχουν επηρεάσει εκατομμύρια θεατές και πολλοί από αυτούς περίμεναν τον Τζόι και την Φοίβη να καταλήξουν μαζί! Κάτι που δεν είδαμε ποτέ να γίνεται δημιουργώντας έτσι ένα τεράστιο ερωτηματικό.

Ο σεναριογράφος της σειράς, Ντέιβιντ Κρέιν αποκάλυψε τον λόγο που δεν τους είδαμε ποτέ μαζί αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όλα θα ήταν πολύ ξεκάθαρα και πολύ ολοκληρωμένα. Όταν ο στόχος σου είναι να κρατήσεις τις ιστορίες των χαρακτήρων μαζί, θα ήταν πολύ εύκολο να πάρεις αυτόν τον δρόμο και νομίζω πως όλοι καταλάβαμε πως κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος».

Μάλιστα, εχθές αποκαλύφθηκε μια ιστορία για την σειρά που έμεινε κρυφή από την δημοσιότητα!

Τα Φιλαράκια: Έσκασε 25 χρόνια μετά! Το όνομα της σειράς ήταν ένα άλλο!

Έσκασε 25 χρόνια μετά την επίσημη πρεμιέρα της σειράς «Τα Φιλαράκια»! Το όνομα που είχαν αποφασίσει οι δημιουργοί ήταν ένα άλλο και δε θυμίζει σε τίποτα τον τίτλο του θρυλικού show!

Από την πρώτη στιγμή που η σειρά βγήκε στον αέρα καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και τους έκανε όλους να την ερωτευθούν ακαριαία.

Οι αλλαγές που έγιναν ήταν αρκετές και αφορούν μέχρι και το cast των ηθοποιών, μιας και ο ρόλος της Rachel είχε αρχικά δοθεί σε άλλη ηθοποιό!

Πολλά ονόματα πέρασαν από το μυαλό των δημιουργών και μέχρι και την μέρα την προβολής του πρώτου επεισοδίου, ούτε οι ίδιοι οι ηθοποιοί δεν γνώριζαν ποιος θα ήταν ο τίτλος της σειράς.

Η αρχική ιδέα ήταν η σειρά να πάρει το όνομα «Just the six of us» που σημαίνει «Οι έξι μας» όσοι ήταν δηλαδή και οι πρωταγωνιστές της σειράς, ενώ στο τραπέζι έπεσε και η ιδέα του να ονομαστεί «Insomnia Cafe» δηλαδή το «Καφέ της παράνοιας».