Τατιάνα Στεφανίδου: Άφησε τον Ευαγγελάτο σπίτι, και βγήκε έξω! Η φωτογραφία με άψογο look!

Πού βρέθηκε η παρουσιάστρια ντυμένη συγκλονιστικά;

Τατιάνα Στεφανίδου: Άφησε τον Ευαγγελάτο σπίτι, και βγήκε έξω! Η φωτογραφία με άψογο look!

Η Τατιάνα Στεφανίδου άφησε τον Ευαγγελάτο σπίτι, και βγήκε έξω! Η φωτογραφία με άψογο look που παρέδωσε μαθήματα στιλ και όχι μόνο!

Η παρουσιάστρια, με ένα ακόμα φοβερό σύνολο, μας τρέλανε κανονικά! Η Τατιάνα Στεφανίδου άφησε τον άντρα της ζωής της, Νίκο Ευαγγελάτο στο σπίτι τους και βγήκε για μια πρωινή βόλτα.

Η ίδια, πήγε σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών και απόλαυσε τον όμορφο καιρό που είχε η Αθήνα τις προηγούμενες μέρες. Φορώντας ένα λευκό παλτό και ταμπά τσάντα, για μια ακόμα φορά πήρε το απόλυτο 10άρι! Πάντως η Τατιάνα, φαίνεται να έχει αδυναμία σε αυτά τα χρώματα, αφού και ο καναπές της έχει σχεδόν ίδιες αποχρώσεις, όπως σας έχουμε αναφέρει.

Δείτε την σχετική ανάρτηση από το Instagram της:

Τατιάνα Στεφανίδου: Βγήκε με σατέν τοπ και ο Ευαγγελάτος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Πού βρέθηκε το ζευγάρι;

Βγήκε με σατέν τοπ η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της! Μάθετε εδώ που βρέθηκε το ζευγάρι;

Οι δύο δημοσιογράφοι εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα της παράστασης «Η Παριζιάνα» στο θέατρο Broadway και όπως ήταν επόμενο τράβηξαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων!

Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτό είναι το δεύτερο "σπίτι" της παρουσιάστριας! Είναι σχεδόν άδειο...

Ο φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" το λαμπερό ζευγάρι και σας τους παρουσιάζει στη βραδινή τους εμφάνιση. Η Τατιάνα Στεφανίδου ήταν εντυπωσιακή με ένα μαύρο κοστούμι με χρυσές λεπτομέρειες και μπεζ τοπ, ενώ το σύνολό της συμπλήρωνε η μπεζ καπιτονέ τσάντα της!

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, σικάτος κι αυτός όπως πάντα έκανε εμφάνιση με ένα μπλε κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

στεφανίδου, ευαγγελάτος έξοδοςΤατιάνα- ΕυαγγελάτοςΤατιάνα παράσταση