Ολυμπία Χοψονίδου: "Άδειασε" τον Σπανούλη! Η "καυτή" ατάκα για τον σύζυγό της!

Τον "τρέλανε"!

Ολυμπία Χοψονίδου:

Η Ολυμπία Χοψονίδου δε δίστασε στιγμή και "άδειασε" δημόσια τον Βασίλη Σπανούλη! Μοιράστηκε με όλους μία "καυτή" ατάκα για τον σύζυγό της, που τον έκαψε!

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια με τον γάμο τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο με τον ερχομό ενός ακόμα παιδιού.

Ωστόσο τα προβλήματα δε λείπουν από κανένα ζευγάρι και έτσι η Ολυμπία Χοψονίδου δε δίστασε να απαντήσει ειλικρινά σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τον σύζυγό της.

Παράλληλα, η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε και τι είναι αυτό που έχει σταματήσει εντελώς να κάνει με τον Βασίλη Σπανούλη!

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι επαγγελματίας αθλητής και έτσι οι διατροφικές του συνήθειες είναι πολύ συγκεκριμένες. Έτσι, το πανέμορφο μοντέλο είπε:

«1. Δεν υπάρχει στο καθημερινό πρόγραμμα, δεν πρόλαβα να μαγειρέψω βολέψου με κάτι μόνους σου... πρέπει πάντα να υπάρχει μεσημεριανό. Και εννοείται βραδινό διαφορετικό γιατί προσέχει τι τρώει... Και εννοείται τα πρωινό του, τα φρούτα και τα λοιπά δεν πρέπει με τίποτα να λείπουν...

2. Ύπνος. Δεν πρέπει να ξυπνήσει για τον οποιοδήποτε λόγο (κλάμα παιδιού κτλ). Τι σημαίνει για εμένα αυτό; Μόνιμο άγχος την ώρα που κοιμάμαι και να είμαι σε ετοιμότητα οποιοδήποτε δευτερόλεπτο της νύχτας. Και άντε όταν δεν είμαι έγκυος... Τώρα με την κοιλιά στο στόμα να δεις τι γέλιο έχω που δεν μπορώ να σηκωθώ γρήγορα!

Και πολλά άλλα τα οποία είναι πραγματικά προβλήματα αλλά καλύτερα να μην τα γράψω»!

χοψονίδου instagram

χοψονίδου σπανούλης

Ολυμπία Χοψονίδου! Ανακοίνωσε την είδηση που περίμεναν να ακούσουν όλοι! Δάκρυα χαράς για τον Σπανούλη!

Επιτέλους μετά από καιρό, η Ολυμπία Χοψονίδου ανακοίνωσε την είδηση που όλοι περίμεναν να ακούσουν για την εγκυμοσύνη της! Στο άκουσμά της, δάκρυα χαράς "έτρεξαν" για τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος είναι πάντα δίπλα της.

Το υπέροχο μοντέλο ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το έκτο της παιδί. Η είδηση της εγκυμοσύνης της, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε χαμό μιας και πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να "πειράξουν" το ζευγάρι σχολιάζοντας τον αριθμό των παιδιών του, με πρώτο τον κουμπάρο τους, Θοδωρή Παπαλουκά!

Ωστόσο, η ευτυχισμένη οικογένεια συνεχίζει να αυξάνει τα μέλη της, με τους τρεις γιους του ζευγαριού να ακολουθούν σιγά σιγά τα βήματα του μπαμπά τους!

Σε ένα από τα πλέον συνηθισμένα Q&A που κάνει η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού στο Instagram, θέλησε να αποκαλύψει το πότε θα γεννηθεί το έκτο της παιδί!

Έτσι απαντώντας σε έναν follower, αποκάλυψε πως το παιδί θα γεννηθεί τον Ιανουάριο!

χοψονίδου γέννα