Ελένη Μενεγάκη: Τα μποτάκια της είναι αυτό που χρειάζεσαι για φέτος το χειμώνα! Ξέρουμε πού θα τα βρεις!

Το πιο "must" κομμάτι!

Ελένη Μενεγάκη: Τα μποτάκια της είναι αυτό που χρειάζεσαι για φέτος το χειμώνα! Ξέρουμε πού θα τα βρεις!

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα αγαπημένα της μποτάκια που δεν βγάζει ποτέ από πάνω της! Είναι αυτό το παπούτσι που χρειάζεσαι να έχεις σίγουρα για φέτος το χειμώνα κι εμείς ξέρουμε πού θα τα βρεις και πόσο κοστίζουν!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ξέρει να συνδυάζει τα ρούχα και τα αξεσουάρ της καλύτερα από τον οποιονδήποτε και έτσι τρέξαμε να βρούμε από πού είναι τα μποτάκια της, με το που την είδαμε να τα φοράει στην εκπομπή.

Είναι μαύρα, φλατ και πολύ άνετα, ό,τι πρέπει δηλαδή για τις καθημερινές σας εμφανίσεις τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Θα τα βρείτε στη συλλογή της "Tamaris" με 99,95 ευρώ!

Ελένη Μενεγάκη: Άδειασε με την κόρη της τις κρεμάστρες στα μαγαζιά! Φωτογραφίες - απόδειξη!

Αποκλειστικές φωτογραφίες απόδειξη από την βόλτα της Ελένης Μενεγάκη με την κόρη της στα μαγαζιά! Άδειασαν τις κρεμάστρες!

Πριν από λίγες ημέρες η παρουσιάστρια του ALPHA βρέθηκε με την αγαπημένη της κόρη, Λάουρα, στην Κηφισιά για ψώνια και εννοείται πως ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί και την απαθανάτισε!

Και οι δυο casual αλλά πολύ στιλάτα ντυμένες δοκίμασαν άπειρα ρούχα και κατέληξαν σε κάποια για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους!

Δείτε τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες:

Ελένη Μενεγάκη κόρη

Ελένη Μενεγάκη ψώνιαΕλένη Μενεγάκη

Αφότου βγήκαν, όμως, από το μαγαζί έγινε το έλα να δεις καθώς τους όρμησαν για να τραβήξουν μαζί τους μια φωτογραφία! Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα...

Ελένη Μενεγάκη: "Με την κόρη μου έχουμε τον ίδιο..."

Η Ελένη Μενεγάκη, μας αποκάλυψε on air κάτι που δεν ξέραμε για εκείνη και την κόρη της...

Η παρουσιάστρια, το μεσημέρι της Πέμπτης, την ώρα που είχε στο πλατό την Άννα Μαρία Μπαρού με αφορμή το φτιάξιμο των χειμερινών ρούχων στις ντουλάπες έκανε την εξής αποκάλυψη!

Η Ελένη Μενεγάκη, είπε στον αέρα της εκπομπής για την κόρη της: "Είπες θα μου κάνεις την ντουλάπα μου.. το ζω αυτήν την περίοδο στο σπίτι μου με τα καλοκαιρινά!

Εγώ τώρα με την κόρη μου είμαστε σχεδόν, με τη μεγάλη, ο ίδιος σωματότυπος... ψάχνουμε τα ρούχα, δεν ξέρω ποια είναι τα δικά μου, αυτά όλα τα κολλητά μπερδευόμαστε..."

Δείτε το video: