Καφέ της Χαράς: Ηθοποιός της σειράς έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στον Νίκο Μουτσινά! Τον "τρέλανε"!

Του τηλεφώνησε την ώρα των γυρισμάτων!

Καφέ της Χαράς: Ηθοποιός της σειράς έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στον Νίκο Μουτσινά! Τον

Το «Καφέ της Χαράς» επιστρέφει σε λίγο καιρό και η ελληνική τηλεόραση κινείται στου ρυθμούς του! Αυτό ισχύει και για το Νίκο Μουτσινά, ο οποίος έμεινε άναυδος όταν ηθοποιός της σειράς του Ant1, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή του και τον "τρέλανε" με τις ατάκες που πέταξε!

Η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» έχει μία καθιερωμένη στήλη με τίτλο «Αγαπημένε μου Νίκο», στην οποία ο Νίκος Μουτσινάς λύνει τα ερωτικά προβλήματα των τηλεθεατών του.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ένα κορυφαίος ηθοποιός πέταξε "καρφί" για την επιτυχημένη σειρά!

Μία από τις τηλεθεάτριες που του έστειλε μήνυμα ωστόσο ήταν η Τζόυς Ευείδη, η οποία αμέσως τηλεφώνησε και ζήτησε βοήθεια από τον παρουσιαστή για τα πολλά ερωτικά μηνύματα που λαμβάνει.

Ο Νίκος Μουτσινάς ενθουσιάστηκε με το τηλεφώνημα ενώ μία από τις ερωτήσεις που έκανε στη γνωστή ηθοποιό ήταν αν θα τη δούμε στην επιστροφή της σειράς του Χάρη Ρώμα με εκείνη να απαντά πως την ώρα που του τηλεφωνούσε βρισκόταν στα γυρίσματα!

Καφέ της Χαράς: Σε εξέλιξη τα γυρίσματα της σειράς! Οι πρώτες εικόνες...

Σε εξέλιξη τα γυρίσματα της σειράς το Καφέ της Χαράς και οι πρώτες εικόνες προκαλούν εντυπώσεις!

Την είδηση πως το θρυλικό σίριαλ θα επιστρέψει στις μικρές μας οθόνες την αγκαλιάσαμε. Το γεγονός, όμως, πως ήδη η παραγωγή της σειράς έχει ξεκινήσει από τον προηγούμενο μήνα γυρίσματα -και όπως μας διαβεβαιώνουν από το κανάλι του Αμαρουσίου με εντατικούς ρυθμούς- δεν μπορεί παρά να μας γεμίσει με ανυπομονησία.

Γιατί τελικά δεν έχει μείνει πολύς καιρός μέχρι τη στιγμή που θα ανταμώσουμε αγαπημένους τηλεοπτικούς ήρωες που άφησαν το δικό τους στίγμα στην ελληνική μυθοπλασία. Τον Ουδεπώποτα, τη Χαρά, τη Σταυρούλα, τον Φατσέα.,,

Το γνωστό αρκαδικό χωριό όμως, το Κολοκοτρωνίτσι, εμείς οι τηλεθεατές θα το βρούμε αλλαγμένο και διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε: Το «Καφέ της Χαράς» που αναστάτωσε τη ζωή των κατοίκων του χωριού, πολλά χρόνια πριν, κάηκε ολοσχερώς. Ηταν εμπρησμός ή όχι; Κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά έχει συμβεί και γι' αυτό τον λόγο η Βάλια (Εφη Ρασσιά), δικηγόρος πια, επιστρέφει στο χωριό για να ερευνήσει τον εμπρησμό του καφέ της μητέρας της. Εκεί... όλως τυχαίως θα πέσει πάνω στον παιδικό της φίλο, Εμμανουήλ Πώποτα (Πάρης Σκαρτσολιάς), Μάνο πλέον, με τον οποίο είχαν υποσχεθεί όταν ήταν παιδιά πως όταν μεγαλώσουν θα παντρευτούν.

Καφέ της χαράς Φατσέας

Η παλιά τους φιλία δεν θα αργήσει να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα που θα αντικρούσουν για μια ακόμη φορά ο Περίανδρος Πώποτας (Χάρης Ρώμας) και η κατά τα άλλα φιλελεύθερη Χαρά Χάσκα (Ρένια Λουιζίδου). Η σχέση των δυο γονιών, όπως θα φανεί, έχει αφήσει και στους δυο κατάλοιπα που όπως φαίνεται δεν θα επηρεάσουν το νέο ζευγάρι.

Οπότε, όταν η Χαρά θα αποφασίσει να πάρει την κόρη της και να φύγουν ξανά από το χωριό, η Βάλια δεν θα θελήσει να την ακολουθήσει. Για την ακρίβεια, θα αποφασίσει να μείνει εκεί και να ανοίξει ξανά το περιβόητο... «Καφέ της Χαράς». Τα πράγματα στο Κολοκοτρωνίτσι δεν θα κλονιστούν μόνο από αυτό το γεγονός, αλλά και από την άφιξη της... Στέλλας (Ζέτα Δούκα). Μια δυναμική, όμορφη και μυστηριώδης γυναίκα έρχεται για να διαταράξει για μια ακόμη φορά την ηρεμία του χωριού. Εκεί όπου μέχρι πρότινος κυριαρχούσαν «η τάξη και η ηθική».

Καφέ της Χαράς Στέλλα

Το πρωταγωνιστικό καστ είναι ενθουσιασμένο από τα γυρίσματα που γίνονται από την PEDIO PRODUCTIONS, τόσο σε εξωτερικούς χώρους της πρωτεύουσας όσο και στο χωριό Καρυά Αργολίδας. Στο καστ θα προστεθούν ακόμα: Μαίρη Ραζή, Μαριαλένα Ροζάκη, Απόστολος Καμιτσάκης, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Αντώνης Καλομοιράκης, Εύη Κολιούλη. Προς απογοήτευση πολλών δεν θα δούμε ξανά το ζευγάρι των Μπίλυ (Δημήτρης Τσακαλάς) και Γωγώς (Ελένη Λιάσκα), καθώς η νεαρή ηθοποιός ζει πλέον μόνιμα στο εξωτερικό. Το ίδιο ισχύει και για την τηλεοπτική φίλη της, Ματούλα (Χαρά Σμύρου). Ποια είναι όμως η ηθοποιός που θα φορέσει νυφικό; Ο «Λευτέρης» το πρόδωσε!

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο TVΣίριαλ που κυκλοφορεί