Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού για τον Γιάννη Μπέζο: «Στα τραπέζια όταν βρισκόμαστε, αλλά και στην πρόβα είναι...»

Πώς είναι τελικά στην προσωπική του ζωή;

Η αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού για τον Γιάννη Μπέζο: «Στα τραπέζια όταν βρισκόμαστε, αλλά και στην πρόβα είναι...»
News 12.12.2019 08:31
Follow us on Google News

Γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι ο Γιάννης Μπέζος όταν βρίσκονται στα τραπέζια αλλά και στις πρόβες.

Ο λόγος για τον Τάσος Γιανόπουλος που μίλησε στο περιοδικό “Λοιπόν” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συνεργασία του αλλά και στην φιλία του με τον γνωστό ηθοποιό.

Η συνεργασία των ετών έχει δημιουργήσει και μια καλή φιλία;

Ναι, μετά από τόσα χρόνια έχει αναπτυχθεί μια φιλία, υπάρχει αλληλοεκτίμηση, σεβασμός. Εκτιμώ το χιούμορ και το ανέβασμα που κάνει στα έργα ο Γιάννης κι έτσι συνεργαζόμαστε και περνάμε ευχάριστα στις δουλειές.

Πως μπορεί να διαχωριστεί η επαγγελματική συνεργασία από την προσωπική σχέση;

Άλλο η δουλειά, άλλο η παρέα. Στη δουλειά ασχολούμαστε με το έργο, ενώ στην προσωπική ζωή αναφερόμαστε και σε άλλα πράγματα. Οι πρόβες με τον Γιάννη είναι χαρά Θεού, καθώς μπορούμε να συζητάμε τα πάντα, να εμπεριέχονται και να χρειάζονται να ειπωθούν, κατά της πρόβας.

Επηρεάζει το ένα το άλλο, τα επαγγελματικά και η προσωπική ζωή;

Δεν επηρεάζει το ένα το άλλο, άμα τα μπερδέψεις, υπάρχει πρόβλημα. Το προσωπικό πρόβλημα παρακάμπτεται όταν υπάρχει η δουλειά.

Πως είναι ο Γιάννης Μπέζος ως φίλος;

Ο Γιάννης είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος και με στεναχωρεί που έχουν ειπωθεί διάφορα, όπως ότι είναι περίεργος, παράξενος. Δεν είναι καθόλου τέτοιος άνθρωπος. Η παρέα μαζί του, στα τραπέζια όταν βρισκόμαστε, αλλά και στην πρόβα είναι πολύ ευχάριστη. Ένα από τα καλύτερα του, που μου αρέσει στον Γιάννη, είναι όταν διηγείται ιστορίες. Υπάρχουν πολλές φορές κάποιες ιστορίες που θέλω να τις ακούω συνέχεια.

Ιστορίες που αφορούν στα προσωπικά η στα επαγγελματικά;

Προσωπικές ιστορίες, αλλά και επαγγελματικές, του θεάτρου, όλα αυτά τα χρόνια που είναι στη δουλειά. Είναι κάτι που το ζητάμε να το κάνει. Είναι άνθρωπος με μεγάλη κατανόηση, είναι δίκαιος στα πράγματα, στη δουλειά και στους ανθρώπους.

Εντωμεταξύ ένας άλλος ηθοποιός έχει δεχτεί αμέτρητες καταγγελίες για παρενόχληση


Γιάννης Μπέζος: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι η Ειρήνη Καζαριάν θα ερμηνεύσει Ίψεν; (Βίντεο)

Ο Γιάννης Μπέζος ρωτήθηκε για την Ειρήνη Καζαριάν και το γεγονός πως θα ερμηνεύσει Ίψεν! Ποια ήταν η αντίδρασή του;

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1.

Ο Γιάννης Μπέζος ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το θέμα της Ειρήνης Καζαριάν και τη συμμετοχή της σε θεατρική παράσταση, λέγοντας: «Το δικαίωμα να εκτεθούν το έχουν όλοι, την ικανότητα, όμως, την έχουν ελάχιστοι. Θα φανεί από τον χρόνο και από τους θεατές.

Είναι βαριά πράγματα αυτά και δύσκολα, τα έργα του Ίψεν. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Εγώ δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται. Το ότι το θέατρο έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις, είναι δεδομένο. Είναι θέμα ικανότητας, δεν είναι αν έχω το δικαίωμα να εμφανιστώ. Φυσικά όλοι έχουν το δικαίωμα να εμφανιστούν.

Δεν υπάρχει περίπτωση. Σπουδών με την έννοια την κανονική όμως, όχι με την έννοια των ψευτοσπουδών. Εσωτερικού αγώνα. Είναι λίγο πιο σύνθετο πράγμα αυτό. Δεν είναι μόνο ότι πάω σε μία σχολή 3 χρόνια, λείπω τις μισές μέρες, πληρώνω και παίρνω ένα χαρτί».

Δείτε το βίντεο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η απίστευτη αποκάλυψη του Γιάννη Μπέζου: "Έφαγα όλα τα λεφτά μου σε..."

Γιάννης Μπέζος: Αποκαλύπτει τα πάντα για την κόντρα του με την Ελένη Ράντου!

Διαβάστε περισσότερα νέα για την showbiz εδώ

Share