Stradivarius: Αντέγραψε τα σικ look της Τζάκι Κένεντι με αυτό το ρετρό υφασμάτινο παλτό!

Ζεστό και οικονομικό!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Stradivarius: Αντέγραψε τα σικ look της Τζάκι Κένεντι με αυτό το ρετρό υφασμάτινο παλτό!

Αυτό το ρετρό υφασμάτινο παλτό με διπλή σειρά κουμπιών από τα Stradivarius θα σε κάνει τόσο σικ όσο ήταν η Τζάκι Κένεντι.

Η Τζέκι Κένεντι ή αλλιώς Ωνάση, είναι ένα από τα διαχρονικά σύμβολα της μόδας. Η ίδια ξεχώρισε με το στυλ της και οι σικ εμφανίσεις της έμειναν στην ιστορία.

Διάσημες και μη προσπαθούν εδώ και χρόνια να αντιγράψουν το στυλ της. Μια από τις επιλογές της που πάντα ξεχώριζε είναι τα παλτό που επέλεγε να φορέσει.

Η ομάδα του youweekly.gr, σου βρήκε αυτή την οικονομική επιλογή από τα Stadiviarus που θα σε κάνει να «κλέψεις» λίγο από την λάμψη του στυλ της και σε μια οικονομική σχετικά επιλογή.

Το παλτό κοστίζει 50 ευρώ

Εντωμεταξύ δες και αυτό το μικροσκοπικό κόκκινο τσαντάκι που θα εντυπωσιάσει με πολύ οικονομική τιμή

Stradivarius: Οι προτάσεις για δώρα που θα ξετρελάνουν τις φίλες σου! Κοστίζουν κάτω από 10 ευρώ!

Αν δεν έχεις ιδέα τι δώρα να κάνεις στις φίλες σου και να ξετρελαθούν, αυτά τα αντικείμενα από το Stradivarius θα τις ενθουσιάσουν.

Οι γιορτές πλησιάζουν και η ομάδα του youweekly.gr, σου βρήκε τις κατάλληλες προτάσεις για μικρά δωράκια που θα ξετρελάνουν τις φίλες σου. Αν δεν έχεις χρόνο και θες μια εύκολη λύση σου βρήκαμε κάποια αξεσουάρ που θα τις βολέψουν αλλά θα δώσουν και άλλο αέρα στο στυλ τους.

Μικρά, οικονομικά αλλά όμορφα και παιχνιδιάρικα σίγουρα θα ενθουσιάσουν όποιον θες να τα χαρίσεις. Οι γιορτές έρχονται και τα δώρα έχουν συμβολικό χαρακτήρα.

Κάτι μικρό και όμορφο λοιπόν είναι αρκετό για να κάνει τους δικούς σου ανθρώπους να χαρούν χωρίς πολλές υπερβολές.

Από αξεσουάρ για εκείνες μέχρι και μικρά νεσεσέρ αλλά και όμορφα μπρελόκ για τα κλειδιά τους αυτές οι προτάσεις είναι οι ιδανικές για τα Χριστούγεννα.

Και δεν θα σου κοστίσουν ακριβά καθώς κοστίζουν κάτι λιγότερο από 10 ευρώ και έτσι και εσύ θα πάρεις αρκετά και θα τους έχεις όλους ικανοποιημένους.

Stradivarius ρούχα

Stradivarius παπούτσια

Stradivarius τσάντες

Stradivarius προσφορές

Stradivarius ωράριο

Εντωμεταξύ αυτό το εμπριμέ φόρεμα που κοστίζει μόνο 20 ευρώ είναι η πρόταση της ημέρας και θα σε ξετρελάνει.