Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκανε κοντινό στο πρόσωπο και όλοι κοίταξαν τα χείλη της! Η λεπτομέρεια που μόνο ο Βασάλος θα πρόσεχε!

Εσείς το είδατε; Δε νομίζουμε....

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έκανε κοντινό στο πρόσωπο και όλοι κοίταξαν τα χείλη της! Η λεπτομέρεια που μόνο ο Βασάλος θα πρόσεχε!

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε κοντινό στο πρόσωπο και όλοι κοίταξαν τα χείλη της, για μια λεπτομέρεια που μόνο ο Βασάλος θα πρόσεχε!

Σίγουρα ωστόσο, το εν λόγω τρικ το έχεις κάνει κι εσύ!

Αξιοσημείωτο είναι ότι η φωτογραφία δημοσιεύτηκε μέσα από το αμάξι της, για το οποίο ήδη σου έχουμε μιλήσει! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν, έβγαλε όλο το μακιγιάζ της και σούφρωσε τα ήδη σαρκώδη χείλη της. Όλοι τα κοίταξαν αλλά μόνο ο Βασάλος, ο οποίος φημίζεται για το ότι είναι πάντα κοκέτης! Ιδού λοιπόν και η σχετική φωτογραφία στο Instagram:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Το πρόβλημα που «ξέσπασε» στο πρόσωπό της! Έδωσε «μάχη»!

Έδωσε «μάχη» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με το πρόσωπό της και το πρόβλημα που «ξέσπασε» σε αυτό! Τι έχει συμβεί;

Η ίδια, έδωσε την δική της απάντηση για ένα πολύ κοινό πρόβλημα που έχουμε όλες, μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο Υοutube!

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που ακόμα και μετά τα χρόνια της εφηβείας έχουν στο δέρμα τους περισσότερο ή λιγότερο έντονα σημάδια ακμής. Πολλές φορές το πρόβλημα είναι θέμα γονιδίων, ωστόσο εξίσου μεγάλο ρόλο παίζει η διατροφή και το τι περιλαμβάνει. Το παραπάνω πρόβλημα αντιμετώπισε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία και μοιράζεται σε σχετικό βίντεο τα δικά της tips:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη- Κωνσταντίνος Βασάλος: Έφυγαν από την Ελλάδα! Τι συνέβη;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της! Έδειχνε τον Βασάλο αλλά το μάτι μας έπεσε στον καναπέ!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της και η ίδια μας έδειχνε τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά το μάτι μας έπεσε στον καναπέ τους!

Η γνωστή παρουσιάστρια του AlphaTv είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αυτήν την φορά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα Instastory δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της θέλοντας να μας δείξει τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ωστόσο το μάτι μας δε θα μπορούσε να μην πέσει πάνω στο τεράστιο σαλόνι της και συγκεκριμένα πάνω στον μεγάλο και βολικό καναπέ της. Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος σπίτι