Απίστευτα «καρφιά» για την Ναταλία Γερμανού: «Δεν άντεχα άλλο, υπήρξε ένας πιεστικός έλεγχος και μια ανάκριση για το...»

Η αποκάλυψη γνωστού τραγουδιστή!

Απίστευτα «καρφιά» για την Ναταλία Γερμανού: «Δεν άντεχα άλλο, υπήρξε ένας πιεστικός έλεγχος και μια ανάκριση για το...»

Απίστευτα καρφιά άφησε για την Ναταλία Γερμανού γνωστός τραγουδιστής λέγοντας πως δεν άντεχε άλλο καθώς υπήρξε ένας πιεστικός έλεγχος και μια ανάκριση για το τι είχε συμβεί σε κάθε video clip.

Ο λόγος για τον Θάνο Καλλίρη που είπε: «Νομίζω ότι απλά ο χρόνος είναι καλός μαζί μου. Μεγαλώνω κι εγώ όπως όλοι. Η ταυτότητα μου λέει συγκεκριμένη ημερομηνία 13/08/1962. Ο περισσότερος κόσμος νομίζει ότι έχω κάνει πλαστικές και βάφω τα μαλλιά μου. Δεν θα μπορούσα να έχω βαμμένο μαλλί και να το παίζω νέος. Είναι προτιμότερο να είσαι μεγάλος και να δείχνεις λίγο μικρότερος, από το να προσπαθείς να δείξεις μικρός και όλοι να λένε “τι κάνει"»

«Είχε έρθει η στιγμή που ένιωθα ότι κλείνει αυτός ο κύκλος, δεν άντεχα άλλο τον ζυγό των Γερμανών και έπρεπε να επαναστατήσω για να βρω την ελευθερία μου. Ήταν μια δημιουργική ζήλεια θα έλεγα, ειδικά μετά από κάθε βίντεο κλιπ που υπήρχε ένας έλεγχος και μια ανάκριση για το αν φιλήθηκα με την πρωταγωνίστρια και τι συνέβη. Εξονυχιστική ανάκριση» κατέληξε.

Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό η παρουσιάστρια πάγωσε με ένα απόσπασμα που είδε στην εκπομπή

Ναταλία Γερμανού: Πρώην σύντροφός της βγάζει στην "φόρα" το περιστατικό που έκρυψαν!

Πρώην σύντροφός της Ναταλία Γερμανού, βγάζει στην "φόρα" το περιστατικό που έκρυψαν τόσα χρόνια! Δεν θα πιστέψετε τι ήθελαν να κρατήσουν μυστικό!

Ο ίδιος μίλησε για τα πάντα σε πρόσφατη συνέντευξη,που παραχώρησε στην Μαρία Βλάχου από την εκπομπή "Μεσημέρι yes".

Ο λόγος για τον Πέτρο Ίμβριο! Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε σε ένα αστείο περιστατικό που του είχε συμβεί μαζί με την Ναταλία Γερμανού. Όπως αποκάλυψε όταν έκαναν ταξίδι μαζί, τους είχαν μπερδέψει με ένα άλλο αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, την Καίτη Γαρμπή και τον Διονύση Σχοινά!