ΣΚΑΙ: "Κάγκελο" ο παρουσιαστής του Μεσημέρι! Η ερώτηση για την προσωπική του ζωή που απάντησε on air!

Τι δήλωσε και τους άφησε με το στόμα ανοιχτό;

ΣΚΑΙ:

"Κάγκελο" έμεινε ο παρουσιαστής του Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα! Ο ίδιος απάντησε on air σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή και τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό στον ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι καλεσμένος στο After Dark, το οποίο επιστρέφει δυναμικά με τον Θέμη Γεωργαντά, για 2η σεζόν!

Με την πρεμιέρα να είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 00.30, ο παρουσιαστής απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, ανάμεσα στις οποίες και κάποιες πιο προσωπικού επιπέδου, με τον ίδιο να δηλώνει στην εκπομπή του, «Προχθές που πήγα στον Γεωργαντά καλεσμένος με ρώτησε με ποια από το πάνελ θα έκανα δεσμό και με ποια θα είχα εξωσυζυγική σχέση. Δεν έχει παίξει ακόμη. Θα το δείτε την άλλη Παρασκευή».

Πρόσφατα μάλιστα ο παρουσιαστής, σχολίασε το εάν θα μείνει στο κανάλι ή αν θα αλλάξει τηλεοπτική "στέγη".

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Ο παρουσιαστής αποκαλύπτει- «Μετράω πόσα μηνύματα έχω λάβει...»

Ο παρουσιαστής του «Μεσημέρι ΣΚΑΪ» αποκαλύπτει on air- «Μετράω πόσα μηνύματα έχω λάβει...»!

Πολύς ντόρος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με όλα όσα έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα όταν δημοσιεύτηκε το ρεπορτάζ για την κακοποίηση της φοιτήτριας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο.

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Νεαρός εκσπερμάτωσε στην πλάτη φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη!

Ο παρουσιαστής δέχθηκε αγωγές από την ΕΣΗΕΑ αλλά και από το σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων "Το μωβ", ενώ πολλοί άνθρωποι από το χώρο της showbiz επιτέθηκαν στον ίδιο και την εκπομπή του δημόσια ακόμα και μετά τη συγγνώμη που εξέφρασε.

Το θέμα ωστόσο δεν έχει τελειώσει ακόμα. Με αφορμή ένα σχόλιο της Ελεάννας Τρυφίδου στη σημερινή εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε ένα έμμεσο σχόλιο για το θέμα. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος είπε «Το θέμα είναι να είσαι με τον άλλον στα δύσκολα Γιώργο, γιατί στα εύκολα είναι όλοι μαζί» με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Στα εύκολα… Εγώ αυτές τις μέρες μετράω ποιοι μου στέλνουν μηνύματα. Είναι σημαντικό αυτό».

Μεσημέρι ΣΚΑΪ: Ποιος ο λόγος που ο παρουσιαστής έβγαλε τη βέρα του αμέσως μετά τον γάμο του!

Ποιος ο λόγος που ο παρουσιαστής έβγαλε τη βέρα του αμέσως μετά τον γάμο του; Ο ίδιος με αφορμή τις αποκαλύψεις της Κατερίνας Στικούδη μίλησε στην εκπομπή του "Μεσημέρι ΣΚΑΪ"!

Την έβγαλε κατευθείαν την επόμενη μέρα!

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το πρόσωπο που τον συμβουλεύει μετά τον χαμό στον ΣΚΑΙ! "Βόμβα" με το όνομα...

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε ανοιχτά χωρίς ενδοιασμούς και αποκάλυψε, μιας και του δόθηκε η ευκαιρία για την δικιά του βέρα και το λόγο που την φόρεσε μόνο μια φορά.

"Αυτό με τις βέρες δεν το κατάλαβα. Δηλαδή φοράνε τις βέρες μόνο όταν βγαίνουν μαζί; Εγώ τη βέρα μου τη φόρεσα μια φορά. Τη μέρα του γάμου μου και την επόμενη ημέρα τέλος η βέρα. Δε μπορώ εδώ στο χέρι μου. Εγώ δε μπορώ να φοράω κοσμήματα γενικά. Η βέρα σηματοδοτεί πως είμαστε παντρεμένοι; Στην καρδιά μας είναι η βέρα".