My style rocks: Τα τρία ονόματα έκπληξη που θα δούμε μέσα στο παιχνίδι!

Δεν θα πιστεύετε ποιους θα δούμε!

My style rocks: Τα τρία ονόματα έκπληξη που θα δούμε μέσα στο παιχνίδι!

Τρία ονόματα έκπληξη θα δούμε μέσα στο My style rocks στον νέο κύκλο του παιχνιδιού που θα προβληθεί την νέα σεζόν.

Τον Ιανουάριο ετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες μας ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα τίποτα γνωστό για το ποιος θα κάθεται στην κριτική επιτροπή αλλά και ποιες παίκτριες θα δούμε.

Πολλά έχουν ακουστεί και για τις συμμετέχουσες του φετινού κύκλου του και η εκπομπή «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» με ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ αποκάλυψε ποιες παίκτριες θα δούμε στο ριάλιτι μόδας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ κοντά στην συμφωνία είναι η Μαρία Καζαριάν, η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν, η κολλητή της Ιωάννας Τούνη, Στέλλα Πάσσαρη ,καθώς και το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Εντωμεταξύ δείτε ποια θα είναι η παρουσιάστρια του παιχνιδιού

My Style Rocks: Πρώην παίκτρια έκανε εξομολόγηση σοκ για το τροχαίο! «Δεν μπορούσε να κουνήσει το χέρι του»!

Δε δίστασε αυτή η πρώην παίκτρια του "My Style Rocks" και έκανε μία εξομολόγηση που προκαλεί σοκ για το σοβαρό τροχαίο του συζύγου της! «Δεν μπορούσε να κουνήσει το χέρι του»!

Ήταν μία από τις παίκτριες που απασχόλησαν πολύ κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο δημοφιλές παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, το οποίο επιστρέφει στις οθόνες μας σε λίγο καιρό, τόσο για την εμφάνισή της όσο και για το χαρακτήρα της.

Ο λόγος για την πανέμορφη Τζούλια Κόλλια, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μαζί Σου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Μακρυγιώργης ο οποίος είναι πλαστικός χειρουργός.

Η ίδια βρέθηκε στο σημείο όπου ήταν πεσμένος ο σύζυγός της, λίγο πριν διακομισθεί στο νοσοκομείο.

«Επειδή είναι ο ίδιος γιατρός κατάλαβε πως ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός, αφού δεν μπορούσε να κουνήσει το δεξί του πόδι και το αριστερό του χέρι» είπε χαρακτηριστικά η Τζούλια Κόλλια.

Τζούλια Κόλλια τροχαίο