Βασίλης Σπανούλης: Την έχει "τρελάνει" την Χοψονίδου! Έχει τον τρόπο του με τα παιδιά!

Το αποκάλυψε η ίδια!

Βασίλης Σπανούλης: Την έχει

Με αυτά που κάνει την έχει "τρελάνει" τελείως την Ολυμπία Χοψονίδου ο Βασίλης Σπανούλης! Είναι ο πιο γλυκός μπαμπάς και έχει σίγουρα τον τρόπο του με τα παιδιά!

Η πανέμορφη σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού τα αποκάλυψε όλα για το γάμο της με τον Βασίλη Σπανούλη και έβγαλε στη "φόρα" όλες τις κρυφές πτυχές της σχέσης του.

Συγκεκριμένα, το όμορφο μοντέλο έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον Q&A μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, και απάντησε στις ερωτήσεις των followers της.

Στο ίδιο Q&A έκανε ακόμα μία "καυτή" αποκάλυψη για τον αγαπημένο της σύζυγο!

Ένας απ' αυτούς τη ρώτησε εάν ο Βασίλης Σπανούλης έχει αλλάξει ποτέ του πάνα, με εκείνη να απαντά:

«Πάνα δε νομίζω... Ασχολείται όμως πολύ με τα παιδιά όταν είναι σπίτι. Δεν το βλέπει όμως σαν βοήθεια προς εμένα, το κάνει επειδή το θέλει και του αρέσει».

Ολυμπία Χοψονίδου

Βασίλης Σπανούλης: Αποκαλύφθηκε το κρυφό σημάδι που έχει στο στήθος του! Το έχει δει μόνο η Χοψονίδου!

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει ένα κρυφό σημάδι στο στήθος του το οποίο σπάνια αφήνει να βγαίνει προς τα έξω. Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ίσως η μόνη που το έχει δει!

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια, με το γάμο τους να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Αυτόν τον καιρό περνούν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους στην αναμονή του έκτου παιδιού τους.

Μάλιστα οι δυο τους περνούν πολλές ώρες μαζί στο σπίτι και ο γνωστός μπασκετμπολίστας φροντίζει να αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην οικογένειά του.

Μία φωτογραφία βγήκε ωστόσο στην επιφάνεια και αποκάλυψε το "σημάδι" του αρχηγού του Ολυμπιακού. Φυσικά δεν πρόκειται για κάτι άλλο από ένα τατουάζ το οποίο έχει στην περιοχή της καρδιάς και γράφει το όνομα της μεγάλης κόρης του Αμαλίας.

Τη φωτογραφία ανέβασε στις καλοκαιρινές τους διακοπές η Ολυμπία Χοψονίδου!

Βασίλης Σπανούλης τατουάζ