Νίκος Μουτσινάς: Έγινε το αδιανόητο! Χόρεψε Λένα Ζευγαρά η Ellen Degeneres!

Αποδέχθηκε την πρόκληση;

Νίκος Μουτσινάς: Έγινε το αδιανόητο! Χόρεψε Λένα Ζευγαρά η Ellen Degeneres!

Κι όμως έγινε το αδιανόητο στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς "τρελάθηκε"! Είδε την Ellen Degeneres που χόρεψε Λένα Ζευγαρά και έκανε χαμό!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής είχε προκαλέσει την κορυφαία περσόνα της τηλεόρασης να χορέψει το αγαπημένο του πλέον τραγούδι «Έλα Έλα» της Λένας Ζευγαρά.

Τα απρόοπτα δε σταματούν να συμβαίνουν στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, αφού μόλις χτες έκανε τηλεφωνική παρέμβαση αγαπημένη ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς!

Με την έναρξη της σημερινής εκπομπής, ο Νίκος Μουτσινάς είδε κάτι αναπάντεχο να βγαίνει στην τηλεόραση του! Συγκεκριμένα, ήταν ένα μοντάζ που του είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του, με την γνωστή παρουσιάστρια να χορεύει και να παίζει από πάνω το τραγούδι που είχε ζητήσει ο Μουτσινάς.

Μπορεί τις επόμενες μέρες να δούμε όντως την Αμερικανίδα σταρ να χορεύει στους ρυθμούς της μεγάλης επιτυχίας!

Νίκος Μουτσινάς: Η κίνηση απελπισίας! Πλησίασε την κάμερα και άρχισε να φωνάζει!

Ο Νίκος Μουτσινάς βγήκε εκτός εαυτού κατά τη διάρκεια της εκπομπής του! Η κίνηση απελπισίας του τράβηξε όλα τα βλέμματα μιας και ο παρουσιαστής πλησίασε την κάμερα και άρχισε να φωνάζει δυνατά!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής είναι ικανός να "πουλήσει" και να "αγοράσει" όλη την ελληνική τηλεόραση, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που γίνεται έξαλλος με αυτά που ακούει στην εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι»!

Ένα σχόλιο που έγινε στην εκπομπή «Ο πιο αδύναμος κρίκος» ήταν αρκετό για να τον βγάλουν από τα ρούχα του. Συγκεκριμένα, ένας παίκτης θέλοντας να κάνει κοπλιμέντο στον Τάσο Τρύφωνος, σχολίασε πως είναι πιο όμορφος από τον Μουτσινά και πιο νέος, μιας και ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, κρύβει την ηλικία του και δεν λέει σε κανέναν πως είναι 48! Με το άκουσμα του αριθμού ο Νίκος Μουτσινάς έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του, ωστόσο το επόμενο σχόλιο ήταν αυτό που ήρθε να τον τερματίσει!

Να θυμίσουμε πως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ο Νίκος Μουτσινάς σοκαρίστηκε στην εκπομπή, βλέποντας τη δίδυμη αδερφή της «Βάνιας»!

Ο διαγωνιζόμενος είπε πως ο Νίκος Μουτσινάς έχει κάνει μπότοξ! Το σχόλιο αυτό πλήγωσε ανεπανόρθωτα τον παρουσιαστή ο οποίος έτρεξε προς τις κάμερες και άρχισε να δείχνει το πρόσωπό του φωνάζοντας πως δεν έχει κάνει μπότοξ ωστόσο ίσως κάνει στο μέλλον!