Δούκισσα Νομικού: Έκανε τρομερή εξομολόγηση! Ο ρόλος της μάνας που την έχει συγκινήσει!

Το δημόσιο μήνυμά της!

Δούκισσα Νομικού: Έκανε τρομερή εξομολόγηση! Ο ρόλος της μάνας που την έχει συγκινήσει!

Η Δούκισσα Νομικού το τόλμησε και έκανε μία τρομερή εξομολόγηση μέσα από την καρδιά της! Απ' ότι φαίνεται, ο ρόλος της μάνας είναι αυτός που έχει συγκινήσει ιδιαίτερα την παρουσιάστρια.

Με αφορμή το νέο ξεκίνημα που κάνει στη ζωή της, η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ιδιαίτερο μήνυμα για τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται ως νέα μανούλα.

Έτσι έγραψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram:

«Δεν υπάρχουν όρια σε όσα μπορεί να πετύχει μια γυναίκα. Ως νέα μανούλα, βάζω σε προτεραιότητα πάντα τα παιδιά μου. Εδώ και δυο χρόνια έχω αφοσιωθεί στην οικογένεια μου, αφήνοντας συνειδητά (και αναπόφευκτα) πίσω τη δουλειά μου. Αυτό δεν σημαίνει πως σταματάω να ονειρεύομαι για εμένα ή πως σταματάω να κυνηγώ τα δικά μου θέλω. Δεν τα καταφέρνω πάντα, αλλά δεν τα παρατάω ποτέ.
Απόψε, θα βγει στον αέρα το νέο τηλεοπτικό διαφημιστικό που κάναμε με την L’Oréal Paris! Πιστεύω θα το λατρέψετε! Περιμένω εντυπώσεις! Stay tuned».

Δούκισσα Νομικού: Η τρυφερή εξομολόγηση για το δεύτερο θαύμα στη ζωή της!

Μια τρυφερή εξομολόγηση για το δεύτερο θαύμα της ζωής της έκανε η Δούκισσα Νομικού, η οποία κρατάει στην αγκαλιά της την κόρη της εδώ και λίγες εβδομάδες.

Η παρουσιάστρια έγινε μαμά για δεύτερη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού η οικογένεια της μεγάλωσε κατά ένα μέλος.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα και έκανε έναν απολογισμό.

«Λίγο καιρό πριν! Μόλις είχα μπει στον 9ο μήνα και μετρούσα πλέον αντίστροφα για το δεύτερο θαύμα!#summer2019
Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός. Φεύγουν τα καλοκαίρια σαν νερό. Γι’ αυτό να αγαπάτε πολύ, να γελάτε δυνατά και να αγκαλιάζετε σφιχτά! Να τρώτε και κανένα πατουσάκι που και που», έγραψε στην λεζάντα της.

Δούκισσα Νομικού θαύμα ζωής κόρη