Καφέ της Χαράς: Ποια «Παπαδιά»; Η νέα κουτσομπόλα του χωριού είναι ξανθιά και κάνει εντύπωση!

Το πρόσωπό της στην δημοσιότητα!

Καφέ της Χαράς: Ποια «Παπαδιά»; Η νέα κουτσομπόλα του χωριού είναι ξανθιά και κάνει εντύπωση!

Ποια «Παπαδιά» από το Καφέ της Χαράς; Η νέα κουτσομπόλα του χωριού είναι ξανθιά και κάνει εντύπωση, αφού ήδη έχει καθηλώσει τους fans της σειράς!

Να θυμίσουμε ότι το Καφέ της Χαράς θα κάνει πρεμιέρα την παραμονή πρωτοχρονιάς και είμαστε σίγουροι ότι και εσείς, το περιμένετε με μεγάλη αγωνία.

Στο νέο κύκλο, λοιπόν, την Παπαδιά δεν υποδύεται η γνωστή μας μελαχρινή αλλά μια άλλη, αρκετά νέα και ξανθιά ηθοποιός. Ο λόγος για την Εύη Κολιούλη, την οποία εντοπίσαμε στο Instagram! Αξιοσημείωτο είναι ότι πρώτοι εμείς, είχαμε γράψει ότι η original Παπαδιά φεύγει.... Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Καφέ της Χαράς: Τον γιο του "παπά" και της "παπαδιάς" σήμερα τον έχετε δει; Παραμένει ίδιος και κούκλος!

Τον γιο του "παπά" και της "παπαδιά" από το Καφέ της Χαράς σήμερα τον έχετε δει; Παραμένει ίδιος και είναι κούκλος όπως και στην σειρά.

Σύμφωνα με τον "Πόπωτα" ήταν το αναρχικό στοιχείο του χωριού και του έκανε την ζωή δύσκολη. Μάλιστα, παραλίγο να του "κλέψει" και την "Χαρά".

Τον ηθοποιό υποδυόταν ο Γιώργος Καραμίχος, με τον οποίο τότε είχαν εμμονή πολλές τηλεθεάτριες της σειράς, καθώς ήταν κούκλος.

Καφέ της Χαράς: Αυτή η ηθοποιός είχε παίξει την μάνα του "Φατσέα"! Στο πρόσωπο σήμερα είναι κούκλα!

Ο τηλεοπτικός "Άρης" έχει χτίσει μια σπουδαία καριέρα στην υποκριτική, ενώ είναι και πατέρας δυο παιδιών.

Καφέ της Χαράς Άρης

Γιώργος Καραμίχος

Καφέ της Χαράς: Είδαμε την αδερφή του παπά «Τριαντάφυλλου» και μας έπεσε το σαγόνι! Πού την έκρυβαν;

Είδαμε την αδερφή του παπά «Τριαντάφυλλου» από το Καφέ της Χαράς και μας έπεσε το σαγόνι! Πού την έκρυβαν τόσο καιρό;

Υπενθυμίζουμε ότι η σειρά του ΑΝΤ1 επιστρέφει και πέρα από τα γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα που είδαμε στην πρώτη προβολή του σήριαλ 15 χρόνια πριν θα δούμε και πολλά νέα πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά είναι η Ζέτα Δούκα, ο Αποστολος Καμιτσάκης, , ο Αντώνης Καλομοιράκης και η Εύη Κολιούλη ενώ η τελευταία μέχρι στιγμής προσθήκη είναι η Μαίρη Ραζή.

Η ηθοποιός θα έχει τον ρόλο της Κατίνας, της αδερφής του παπά-Τριαντάφυλλου που καταφτάνει στο Κολοκοτρωνίτσι. Δείτε την ηθοποιό:

Ο «Πουλόπουλος» από το Καφέ της Χαράς σε μάχη με τον καρκίνο! «Έκανε μετάσταση....»

Καφέ της χαράς ηθοποιοί