Αντελίνα Βαρθακούρη: Έκανε κοντινό στο πρόσωπό της και όλοι κοίταγαν το... κεφάλι της! Έβαλε το πιο αδιανόητο αξεσουάρ!

Η Αντελίνα το τόλμησε και έγραψε ιστορία!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έκανε κοντινό στο πρόσωπό της και όλοι κοίταγαν το... κεφάλι της! Έβαλε το πιο αδιανόητο αξεσουάρ!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε κοντινό στο πρόσωπό της και όλοι κοίταγαν το... κεφάλι της! Έβαλε το πιο αδιανόητο αξεσουάρ και έκανε την διαφορά!

Η αγαπημένη μας παρουσιάστρια, τόλμησε και «τσαλάκωσε» τον εαυτό της για μια ακόμη φορά! Η Αντελίνα Βαρθακούρη, στα γυρίσματα του Globetrotters βρέθηκε σε εξωτικό προορισμό.

Εκεί λοιπόν, φορεσε το παραδοσιακό αξεσουάρ που φορούν στο κεφάλι τους οι γυναίκες της συγκεκριμένης χώρας. Η Αντελίνα τράβηξε φωτογραφία και έκανε κοντινό στο υπέροχο πρόσωπό της! Ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι όλοι, κοίταγαν το κεφάλι της! Πάντως αξιοσημείωτο είναι ότι καβγά με τον Χάρη δεν είδαμε, παρότι ο τελευταίος που είχαν προκάλεσε ταραχή!

Ιδου η σχετική ανάρτηση:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έγινε κατακόκκινη στο πρόσωπο! Οι αντίξοες συνθήκες που βίωσε...

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έγινε κατακόκκινη στο πρόσωπο! Οι αντίξοες συνθήκες που βίωσε και έχουμε το συγκλονιστικό στιγμιότυπο! Τι συνέβη;

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, είναι ξεκάθαρα μια από τις αποκαλύψεις της σεζόν! To reality που συμμετέχει, το Globetrotters, είναι από τα προγράμματα που σαρώνουν στο δυναμικό κοινό και η ίδια, έχει γίνει viral.

Ωστόσο, σε ένα από τα επεισόδια που είδαμε πρόσφατα στις οθόνες μας, το πρόσωπό της φαίνεται να έχει γίνει κατακόκκινο από τις αντίξοες συνθήκες και το κρύο! Η όμορφη παρουσιάστρια ωστόσο, σαν σωστή επαγγελματίας, όχι μόνο δεν παραπονέθηκε, αλλά χαμογελούσε πλατιά σε όλα τα πλάνα! Άλλωστε ο ίδιος ο Χάρης έχει πει ότι η γυναίκα του, δεν σταματά λεπτό να χαμογελά μόλις ανοίγει η κάμερα, γεγονός που τον..... εκνευρίζει! Εμείς πάντως, δηλώνουμε fans! Ιδού και η σχετική φωτογραφία: