Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγηση της! «Στα 12 έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη! Γκρεμίστηκαν όλα»! (Βίντεο)

«Ένιωσα ότι έζησα μέσα σε ένα ψέμα»!

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγηση της! «Στα 12 έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη! Γκρεμίστηκαν όλα»! (Βίντεο)

«Στα 12 έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη! Γκρεμίστηκαν όλα»! Συγκλονίζει με την εξομολόγηση της η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός!

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Ατρναούτογλου, στον ΑΝΤ1 και άνοιξε την καρδιά της, μιλώντας για όλα!

Ο λόγος για την ηθοποιό, Χρύσα Ρώπα, η οποία έγινε θέμα συζήτησης μετά την αποχώρηση της από την παράσταση Glorious.

Η Χρύσα Ρώπα αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που έμαθε πως είναι υιοθετημένη αλλά και τις στιγμές που αντιμετώπισε με δυναμισμό την κατάθλιψη της.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Εκείνα τα χρόνια δεν έλεγαν την αλήθεια στα υιοθετημένα παιδιά και εγώ το έμαθα τυχαία όταν ήμουν 12 χρονών από μια γειτόνισσα. Ήταν σαν να έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Ένιωσα ότι έζησα μέσα σε ένα ψέμα. Γκρεμίστηκαν όλα.

Είναι φυσικό όταν μαθαίνεις πως δεν είναι αλήθεια όσα πίστευες πως ήταν αλήθεια. Από τη στιγμή που έμαθα πως είμαι υιοθετημένη, χάλασε η ζωή μας. Έτσι θέλω να το λέω. Οι βιολογικοί μου γονείς ήταν συγγενείς με τους θετούς. Κόψανε την επικοινωνία για να μην μάθω εγώ την αλήθεια.

Κυρίως το είπα για να βοηθήσω τα παιδιά που μπαίνουν σε μια οικογένεια. Δεν υπάρχει δηλαδή λόγος να πληγώσεις αυτό το παιδί που, υποτίθεται, πήρες για να καλυτερεύσεις τη ζωή του. Να του δώσεις αγάπη. Η αλήθεια είναι το καλύτερο πράγμα στη ζωή.

Δεν νιώθω τόσο δυνατή. Δυνατή είναι μια μάνα που χάνει το παιδί της. Πρέπει συγκριτικά έτσι να λειτουργούμε για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή μας. Να αισιοδοξούμε. Υπήρξε περίοδος που με πήρε πολύ από κάτω ψυχολογικά. Δεν ξέρω αν μόνη μου ξύπνησα κάποια μέρα και είπα πως ξαναμπαίνω στον χορό. Την πρώτη φορά που βίωσα κατάθλιψη αντιμετώπισα τον θάνατο της αδελφής μου».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συγκινεί γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Η εξομολόγηση για την υιοθεσία! «Υπήρχαν στιγμές που...»!

Συγκινεί με τα λόγια της γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός! Με τον σύζυγό της πρόκειται να υιοθετήσουν ένα παιδάκι και έκανε μια όμορφη εξομολόγηση.

Σε μια σπάνια συνέντευξη, μίλησε για την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός, Ευδοκία Ρουμελιώτη παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό, και αναφέρθηκε στην οικογένεια της, αλλά και στην υιοθεσία.

undefined

«Ακόμη ταλαιπωρούμαστε γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες της υιοθεσίας αλλά έχουμε το παιδί στο σπίτι μας. Χαίρομαι πολύ που είχα τον άντρα μου δίπλα σε αυτό. Υπήρχαν στιγμές που φοβήθηκα για την υιοθεσία γιατί δεν ήξερα πώς θα το πάρει ο μικρός μου γιος. Ο γιος μου ξέρει όλη την αλήθεια, ξέρει ότι αυτό το παιδί δεν είναι αδελφός του», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο: