Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο «Ορφέας» του Τατουάζ όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Έβαλε γαμπριάτικο και...

Πιο κούκλος από ποτέ ο μελαχρινός ηθοποιός!

Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο «Ορφέας» του Τατουάζ όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Έβαλε γαμπριάτικο και...

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο «Ορφέας» του Τατουάζ όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί! Έβαλε γαμπριάτικο και... προκάλεσε ταραχές!

Ο κούκλος που σαρώνει στο γυναικείο κοινό, έκανε πασαρέλα! Έβαλε λοιπόν το γαμπριάτικό του και περπάτησε στο catwalk, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο ίδιος δεν έχει κάποια σχέση αυτή τη περίοδο, ωστόσο ο «Ορφέας» του Τατουάζ είναι πολύ πιθανόν να έκανε πρόβα για το μέλλον. Πάντως αν κρίνουμε από το αμάξι του, έχει πολύ γούστο! Δείτε τον με το κοστούμι του και πείτε μας, δεν συμφωνείτε και εσείς;

Νίκος Πολυδερόπουλος: Πόσο χρονών έγινε ο Ορφέας του «Τατουάζ»;

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος που υποδύεται τον Ορφέα στο Τατουάζ του Alpha είχε σήμερα γενέθλια.

Ξέρετε πόσο χρονών έγινε;

Ο ηθοποιός έκλεισε τα 32 του και σε ανάρτησή του στο instagram έγραφε: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές και την αγάπη σας!! 32 Λοιπόν... Αυτό που έμαθα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας από αυτή τη διαδρομή είναι το εξής: Να θυμάστε ότι είστε μοναδικοί!! Πως πρέπει να σας αγαπάτε και να σας προσέχετε, εκμεταλλευτείτε τη διαφορετικότητα σας! Κυνηγήστε τα όνειρα σας τώρα, σήμερα ,το αύριο είναι μια άλλη μέρα! Να γίνετε κυρίαρχοι του εαυτού σας, η ζωή σας , σας ανήκει! Μην Συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους!».

 Νίκος Πολυδερόπουλος: Πόσο χρονών έγινε ο Ορφέας του «Τατουάζ»;

Χαμός γίνεται στον Alpha! Συνδέουν τον Ορέστη με τον Ορφέα και ζητούν την διακοπή του Τατουάζ!

Νίκος Πολυδερόπουλος: Αποκάλυψη τώρα! Η σχέση του με γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

Αποκάλυψη τώρα! Η σχέση του Νίκου Πολυδερόπουλου με γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια!

Ο ηθοποιός που βλέπαμε καθημερινά στην σειρά «Τατουάζ» και γνωρίσαμε ως τηλεοπτικό Ορφέα μάθαμε με ποια γνωστή κυρία της showbiz έχει σχέση!

Ήταν ένας έρωτας που δεν έμεινε κρυφός. Το ζευγάρι έζησε τον έρωτά του χωρίς να κρύβεται από τους φωτογραφικούς φακούς και τις τηλεοπτικές κάμερες. Η γνωριμία του ηθοποιού με την παρουσιάστρια και μοντέλο έγινε τον Απρίλιο του 2013.

Μάλιστα εκείνη την περίοδο ο Νίκος Πολυδερόπουλος εκτός από τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική είχε ανοίξει και ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας. Η όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια βρισκόταν καθημερινά σχεδόν στο μπαράκι του και η είδηση έγινε γνωστή, τέσσερις μήνες μετά την γνωριμία τους.

Το ζευγάρι εκείνο το καλοκαίρι έζησε ρομαντικές στιγμές κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Μύκονο, στα Κουφονήσια και στη Νάξο. Μάλιστα φρόντιζαν ακόμη και σε δημόσιες κοινωνικές εμφανίσεις τους να εμφανίζονται χεράκι-χεράκι απολαμβάνοντας κάθε στιγμή του έρωτά τους και δείχνοντας σε όλους πόσο ερωτευμένοι ήταν.

Ο έρωτάς τους κράτησε δύο χρόνια περίπου και ακόμη και τώρα, ο ηθοποιός μιλάει με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και για τα χρόνια που πέρασαν μαζί. Η παρουσιάστρια και μοντέλο είναι χαμηλών τόνων και προτιμάει να μη διατυμπανίζει τη σχέση που είχε με τον Νίκο Πολυδερόπουλο, τώρα που το όνομά του παίζει πολύ λόγω της τεράστιας επιτυχίας που έχει από τη σειρά «Το Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου.