Θρήνος! Γνωστό μοντέλο πήγε για πλαστική και πέθανε στο κρεβάτι του χειρουργείου!

Σοκ προκαλεί η είδηση!

Θρήνος! Γνωστό μοντέλο πήγε για πλαστική και πέθανε στο κρεβάτι του χειρουργείου!

Γνωστό μοντέλο πήγε να κάνει πλαστική και πέθανε στο κρεβάτι του χειρουργείου. Θρήνος επικρατεί με την είδηση του θανάτου του.

Η οικογένεια της ενημερώθηκε για την τραγική είδηση όταν φίλος της πήγε στην κλινική για να την μεταφέρει στο σπίτι της, καθώς δεν θα ήταν σε θέση για να πάει μόνη της.

Μετά τον θάνατο της, ζήτησαν την έρευαν για ενδεχόμενο ιατρικό λάθος ή αμέλεια που στοίχισαν τη ζωή της 32χρονης καλλονής.

Ο λόγος για την Σάντα Σαντοβάλ της οποίας ο θάνατος της γυναίκας καταχωρήθηκε ότι οφείλεται σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Η ίδια ήτα σχεδιάστρια και εκπροσωπούσε τη χώρα της σε διεθνείς διοργανώσεις.

Θρήνος επικράτησε και με το θάνατο ενός 30χρονου μοντέλου πριν από μερικούς μήνες και οι εικόνες της μέσα από το νοσοκομείο συγκλονίζουν.

Πέθανε μοντέλο

Νεκρό γνωστό μοντέλο! Μυστήριο με το θάνατο της - Πνίγηκε και πέθανε!

Νεκρό έπεσε στο σπίτι της γνωστό μοντέλο. Για μυστήριο πρόκειται ο θάνατος της, αφού πρώτα πνίγηκε και μετά πέθανε μπροστά στον σύντροφό και τη φίλη της.

Τα ρωσικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως για «αρκετές ημέρες» έκανε ένα έξαλλο party. Στην συνέχεια κάλεσε έναν γιατρό από την ιδιωτική της κλινική για να της κάνει μια θεραπεία αποτοξίνωσης την οποία ακολουθούσε στο σπίτι.

Ο σύντροφος της, Αλεξάντερ είπε πως το πρώην μοντέλο Playboy, αφού έφυγε ο γιατρός κοιμήθηκε, ωστόσο πριν βγει από την πόρτα είπε σε αυτόν και μια άλλη φίλη τους να μην αφήσουν μόνη της.

Πένθος! Πέθανε σε ηλικία 30 ετών πασίγνωστο μοντέλο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Moskovsky Komsomolets», ο Αλεξάντερ την ξύπνησε λίγο αργότερα, διαπιστώνοντας πως «ανέπνεε με έναν πολύ περίεργο τρόπο». Το μοντέλο σηκώθηκε, πήγε στην κουζίνα αλλά άρχισε να πνίγεται και τελικά πέθανε μπροστά τους. Απευθείας, κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά τελικά δεν κατάφερε να συνέλθει και πέθανε.

Νεκρό γνωστό μοντέλο

Όπως λένε δημοσιεύματα για την Η 29χρονη Τζάνα Ρασκάζοβα, οι γιατροί φοβούνται πως ένα «φάρμακο που δεν συμβάδιζε με την θεραπεία της» μπορεί να προκάλεσε τον θάνατό της. Μάλιστα, οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των αιτιών που οδήγησαν στο θάνατό της.

Νεκρό γνωστό μοντέλο