Sin Boy: Έχει μπλεξίματα με τον καλύτερο του φίλο! «Δε με σεβάστηκε...»!

Τον "άδειασε" κανονικά!

Sin Boy: Έχει μπλεξίματα με τον καλύτερο του φίλο! «Δε με σεβάστηκε...»!

Από τη μέρα που εξαφανίστηκε ο Sin Boy έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τους φίλους και του γνωστούς του να βγαίνουν και να κάνουν αμέτρητες δηλώσεις για εκείνον! Όπως φαίνεται ωστόσο, ο γνωστός τράπερ, έχει μπλεξίματα με τον καλύτερό του φίλο, τον Υποχθόνιο ο οποίος είπε: «Δε με σεβάστηκε...»!

Ο Υποχθόνιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι Yes» και αναφέρθηκε στον φίλο και συνεργάτη του, Sin Boy, εξηγώντας το λόγο για τον οποίο έχει τσαντιστεί μαζί του.

Θυμίζουμε πως ο Υποχθόνιος ήταν αυτός που είχε αποκαλύψει πού βρίσκεται ο Sin Boy!

Έτσι είπε:

«Είναι φίλος μου ο Sin Boy, αλλά δεν ξέρω γιατί εξαφανίστηκε. Δε μου άρεσε η κίνηση που, ενώ είναι 6-7 οι δημιουργοί του Mama και έχει 45 εκατομμύρια views, ξαφνικά ο τύπος παίρνει προσωπικά ότι είναι δικό του το κομμάτι και το κατεβάζει από το youtube. Ξεχνώντας τον Mad Clip, εμένα, τον Illeoo, τον παραγωγό. Δηλαδή κάπου σα να μη μας σεβάστηκε. Εμένα αυτό με χάλασε. Όλα τα άλλα που έκανε δικαίωμά του. Καλά έκανε, δε με ενδιαφέρει. Αλλά αυτό, που δε σεβάστηκε εμένα ή τον Mad Clip που φτιάξαμε ένα κομμάτι. Ένα έργο για εμάς».

Sin Boy: Αδιανόητο! Τα καυτά φιλιά και οι αγκαλιές με νέα κοπέλα! Έχει κι αυτή ροζ μαλλιά!

Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Sin Boy! Βγήκαν επιτέλους στη "φόρα" όλες οι αγκαλιές και τα "καυτά" φιλιά που έδωσε με τη νέα του κοπέλα! Δεν το περίμενε κανείς αλλά έχει και αυτή ροζ μαλλιά!

Ο γνωστός τράπερ μετά το δημόσιο ξέσπασμά του στα social media, αποφάσισε να εξαφανιστεί σε σημείο που ούτε οι φίλοι του δε γνώριζαν που βρίσκεται.

Τελικά πριν από λίγες μέρες με την δημόσια έκκληση του για το σεισμό στην Αλβανία, αποκαλύφθηκε πως ο Sin Boy βρίσκεται στη γενέτειρά του.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και ένα νέο τραγούδι παρέα με μία παλιά γνωστή του, τη Rina. Το κορίτσι αυτό ήταν η κοπέλα που ερμήνευσαν μαζί την πρώτη μεγάλη επιτυχία του, «Gigi»!

Όπως φανερώνουν οι φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα από το λογαριασμό της Rina, οι δυο τους φαίνεται να είναι ζευγάρι. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες του δίνει τρυφερά φιλιά αλλά και αγκαλιές αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι και επίσημα ζευγάρι.

Sin boy RinaSin boy σύντρφος