Μίνα Αρναούτη: Τους τσάκισε όλους με ένα μόνο μήνυμα! «Δεν υπάρχει χειρότερη φυλακή από...»

Η ατάκα που τους "έκαψε"!

Μίνα Αρναούτη: Τους τσάκισε όλους με ένα μόνο μήνυμα! «Δεν υπάρχει χειρότερη φυλακή από...»

Η Μίνα Αρναούτη θέλησε να μοιραστεί για μία ακόμα φορά μία σκέψη της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, και έτσι με ένα της μόνο μήνυμα, τους "τσάκισε" όλους! «Δεν υπάρχει χειρότερη φυλακή από...»!

Η μελαχρινή καλλονή συνηθίζει να αναρτά δημοσιεύσεις με αινιγματικά μηνύματα που τραβάνε την προσοχή των followers της.

Δε διστάζει παράλληλα να απαντά δημόσια σε όσους την επικρίνουν στα social media.

Έτσι, δημοσιεύοντας μια selfie της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μίνα Αρναούτη έγραψε:

«Δεν υπαρχει χειροτερη φυλακη ... Απο μια σκεψη που δεν φευγει...».

Μίνα Αρναούτη: Παρέδωσε μαθήματα στιλ και όχι μόνο! Το μπεζ παλτό και η ατάκα "φωτιά"!

Η Μίνα Αρναούτη ξέρει τον τρόπο να τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα τόσο με το ντύσιμό της όσο και με τις ατάκες της! Η μελαχρινή καλλονή βγήκε βόλτα φορώντας ένα υπέροχο μπεζ παλτό και παρέδωσε όχι μόνο μαθήματα στιλ αλλά πέταξε και μία ατάκα σκέτη "φωτιά"!

Το κορίτσι αυτό δε σταματάει να είναι πρώτο θέμα στην επικαιρότητα, ωστόσο έχει βρει τον τρόπο να ξεχωρίζει και να τους κάνεις όλους δικούς της με τον εκρηκτικό της χαρακτήρα.

Στην τελευταία δημοσίευσή της στο Instagram, μοιράστηκε με τους followers της το υπέροχο σύνολό της μαζί με ένα αινιγματικό μήνυμα.

«Να θυμάσαι να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Εκτός αν είσαι απαίσιος» έγραψε και το Instagram... "έπεσε"!

Φυσικά έχουμε δει κι άλλες φορές την Μίνα Αρναούτη να στέλνει μηνύματα φωτιά και να απαντά σε followers της που την επικρίνουν!

Μίνα Αρναούτη: Η ανάρτησή της ανατριχιάζει! «Μαζί μου σε έχω...»

Η Μίνα Αρναούτη έκανε μία ανάρτηση που ανατριχιάζει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook! «Μαζί μου σε έχω...»

Η Μίνα Αρναούτη είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, τόσο λόγω της παρουσίας της στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη όσο και λόγω της δικαστικής διαμάχης της με την οικογένεια του τραγουδιστή.

Μίνα Αρναούτη: Αποκαλύπτει πρώτη φορά για το τροχαίο! «Η οικογένεια δεν θα είχε ευθύνη αν....»

Μέσω των social media, η Μίνα Αρναούτη δεν παύει να εκφράζει τη στήριξη προς τον εαυτό της, κάτι που έκανε και σήμερα με ένα συγκινητικό μήνυμα. Η ιστορία με τον Παντελή Παντελίδη φαίνεται πως την έκανε να στραφεί προς την εκκλησία και έτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία σκέψη της.

«Αν ο θεός είναι μαζί σας, δεν έχει σημασία ποιος είναι εναντίον σας» έγραψε η Μίνα Αρναούτη, ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας συμπλήρωσε: «Μαζί μου σε έχω».

Μίνα Αρναούτη