Buckingham: Η Camilla το "παίζει"... Diana! Έβαλε τα γιορτινά της και πόζαρε με δεκάδες παιδιά!

Στόλισε το δέντρο στο παλάτι!

Buckingham: Η Camilla το

Η Camilla στόλισε το Buckingham και για μία ακόμα φορά φοράει το χαμόγελό της και το "παίζει" Diana! Η σύζυγος του Καρόλου, έβαλε τα γιορτινά της και πόζαρε παρέα με δεκάδες παιδιά γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Camilla είναι αναγκασμένη να ζει εδώ και πολλά χρόνια στη σκιά της αγαπημένης λαίδης, αφού ποτέ δεν έγινε πραγματικά αποδεκτή από τον αγγλικό λαό, ενώ το όνομά της έχει εμπλακεί αρκετές φορές στις θεωρίες συνωμοσίας για το τροχαίο της Diana.

'Έτσι με κάθε της βήμα, η Camilla προσπαθεί να δείξει πως είναι άξια αντικαταστάτρια της Diana. Κάτι παρόμοιο έκανε και σήμερα όταν αποφάσισε να στολίσει το δέντρο στα ανάκτορα παρέα με δεκάδες παιδάκια, τα οποία στόλισαν μαζί της και έφαγαν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

camilla diana

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους – γονείς, νοσοκόμους, φροντιστές μα ποιο πολύ από όλους αυτά τα υπέροχα παιδιά. Το ξέρω ότι δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά το να βλέπω εδώ όλα τα παιδιά χαρούμενα είναι μοναδικό για εμένα» σχολίασε η Δούκισσα της Κορνουάλης.

camilla buckingham

camilla στολισμός

Βούιξε το Buckingham! Η Camilla απατούσε τον Καρόλο και η Diana πήρε το αίμα της πίσω!

Βούιξε κανονικά ολόκληρο το Buckingham με τα νέα που κυκλοφόρησαν! Η Camilla απατούσε τον Κάρολο και η Diana πήρε επιτέλους το αίμα της πίσω!

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται, πώς είναι δυνατόν ο Κάρολος να άφησε την Diana για την Camilla. Οι δυο γυναίκες δεν κατάφεραν ποτέ να συγκριθούν ούτε στην ομορφιά αλλά ούτε και στην αγάπη του κόσμου, με την Diana να παραμένει μέχρι σήμερα μία από τις πιο εκλεκτές γυναίκες στην καρδιά όλων των Βρετανών και όχι μόνο.

Σάλος στο Buckingham! Η Ελισάβετ έστησε "παγίδα" στη Diana και την ντρόπιασε!

Μία πληροφορία που κυκλοφόρησε πρόσφατα ήρθε για να ταρακουνήσει το παλάτι. Αμέσως μετά το τέλος του γάμου του με την Diana, ο Κάρολος ξαναέφτιαξε τη ζωή του με την Camilla, μία γυναίκα που αυτή τη φορά ήταν αποδεκτή από την Ελισάβετ. Ωστόσο δεν ήταν όλα ρόδινα στη σχέση του ζευγαριού.

Η Camilla πριν τα φτιάξει με τον Κάρολο, ήταν παντρεμένη με τον Αndrew Parker-Bowles. Ο γάμος τους ωστόσο ήταν τοξικός μιας και ο Parker- Bowles απατούσε συνεχώς την Camilla. Εκείνη προκειμένου να πάρει εκδίκηση ξεκίνησε να βλέπει άλλους άνδρες, ανάμεσά του και ο μετέπειτα σύζυγός της, πρίγκιπας Κάρολος. Όταν ο Αndrew Parker-Bowles έμαθε για τη σχέση της με τον απόγονο του θρόνου, ξεκίνησε να βγαίνει με την αδερφή του, πριγκίπισσα Άννα.

Η Άννα γρήγορα κατάλαβε το σκάνδαλο στο οποίο είχε μπλεχτεί το όνομα της και έτσι προκειμένου να γλιτώσει την ντροπή αλλά και για να μην πληγωθεί, έληξε τη σχέση της με τον Andrew και αποφάσισε να μιλήσει στον Κάρολο. Έτσι του εξήγησε πως η Camilla δεν είχε τελειώσει τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και τον αποτελείωσε με μία ατάκα που είχε πει η ίδια η Diana μετά το διαζύγιο: «Σε αυτόν τον γάμο ήμασταν τρεις».

Η αποκάλυψη αυτή δε φαίνεται να πτόησε τον Κάρολο ο οποίος λίγο αργότερα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Camilla.