Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Απέραντη θλίψη!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό κόσμο με την είδηση πως πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός! Την τελευταία του πνοή την άφησε στο νοσοκομείο.

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 86 ετών, άφησε ο διάσημος ηθοποιός Ντάνι Αγιέλο.

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος είχε προταθεί για Όσκαρ Β’ Ανδρικού ρόλου για τη συμμετοχή του στην ταινία «Do the right thing», πέθανε σε νοσοκομείο του Τζέρσεϊ.

Ακόμη μία μεγάλη απώλεια για τον χώρο της υποκριτικής, μετά το χαμό του 14χρονου ηθοποιού!

Μεταξύ άλλων, ο Αγιέλο είχε παίξει μαζί με τους Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Σερ, Νίκολας Κέιτζ, ενώ έμεινε αξέχαστος και για τον ρόλο του στο «Godfather 2» όπου έχει πει και την πασίγνωστη ατάκα «Michael Corleone says hello».

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε η μάνατζέρ του Tracey Miller

Πένθος! Έφυγε από την ζωή πασίγνωστη ηθοποιός!

Σε πένθος βυθίστηκε ο καλλιτεχνικός κόσμος αφού έφυγε από την ζωή πασίγνωστη ηθοποιός!

Τρία χρόνια πολέμησε με θάρρος τον καρκίνο στον πνεύμονα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο λόγος για την Leah Bracknell που έφυγε από τη ζωή μόλις στα 55 της χρόνια. Έγινε διάσημη από το ρόλο της Zoe Tate στη διάσημη βρετανική σαπουνόπερα Emmerdale.

Πένθος! Έφυγε από την ζωή πασίγνωστη ηθοποιός!

Η ηθοποιός διαγνώστηκε με 4ο στάδιο καρκίνου στον πνέυμονα πριν από τρία χρόνια. Τον Αύγουστο είχε δηλώσει πως οι γιατροί της έδιναν 8 μήνες ζωής αλλά δυστυχώς η ασθένεια την νίκησε πολύ νωρίτερα.

Πένθος! Έφυγε από την ζωή πασίγνωστη ηθοποιός!

Θρήνος! Πέθανε εμβληματική ηθοποιός!

Θρήνος επικρατεί στην showbiz, αλλά και στον χώρο της υποκριτικής σκηνής, καθώς πέθανε μια από τις πιο εμβληματικές ηθοποιούς.

Την ανακοίνωση του θανάτου της, ανακοίνωσε η οικογένεια της, παρακαλώντας τους δημοσιογράφους να σεβαστούν τον πένθος τους.

Η ίδια είχε συμμετάσχει σε πάρα πολλές εμβληματικές κωμωδίες της χρυσής εποχής του αμερικανικού κινηματογράφου, αγαπήθηκε πολύ από κοινό και κριτικούς. Θρήνος! Πέθανε κορυφαία τραγουδίστρια από σηψαιμικό σοκ!

Ο λόγος για την Anna Quayle, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Πέθανε εμβληματική ηθοποιός