Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις για το χαρμόσυνο γεγονός! «Είναι κάτι πολύ όμορφο»!

«Χαίρομαι πάρα πολύ για...»!

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις για το χαρμόσυνο γεγονός! «Είναι κάτι πολύ όμορφο»!

Μόλις «έσκασαν» οι πρώτες δηλώσεις από την Κατερίνα Στικούδη για το χαρμόσυνο γεγονός και είπε μεταξύ άλλων: «Είναι κάτι πολύ όμορφο»!

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στις κάμερες του «Έλα Χαμογέλα» και αποκάλυψε πόσο ευτυχισμένη είναι με το νέο βήμα που κάνει στην ζωή της.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Κατερίνα Στικούδη θα είναι η νέα παρουσιάστρια του My Style Rocks και η ίδια σήμερα μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open είπε χαρακτηριστικά:

«Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία. Δε το παρακολουθούσα κάθε μέρα αλλά έβλεπα κάποια επεισόδια. Αφορά τη μόδα, νέα κορίτσια. Έχω πολλά πράγματα να δώσω και να πάρω από τα κορίτσια και την κριτική επιτροπή. Το έχω πολύ όμορφο στο μυαλό μου. Έχει να κάνει με τη μόδα, με ρούχα, εγώ τρελαίνομαι για αυτά».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατερίνα Στικούδη: Επιβεβαίωσε τις φήμες και τα ευχάριστα "έσκασαν"! Το ανακοίνωσε η ίδια!

Η Κατερίνα Στικούδη το πήρε απόφαση και επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν τόσο καιρό! Το ανακοίνωσε η ίδια στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και τα ευχάριστα "έσκασαν"!

Επιτέλους έληξε το δράμα γύρω από το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του «My Style Rocks»! Πολλά ονόματα είχαν ακουστεί ωστόσο αυτό της Κατερίνας Στικούδη ήταν τελικά αυτό που επικράτησε.

Μη χάσετε επίσης τα ονόματα που θα "παίξουν" στην κριτική επιτροπή!

Η ίδια το ανακοίνωσε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Συγκεκριμένα, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της σειράς «Αν ήμουν πλούσιος», έκανε μία τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή και ανακοίνωσε πως είναι πολύ χαρούμενη για το project που ανέλαβε.

Κατερίνα Στικούδη: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα! Παρουσιάστρια στο OPEN!

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για την αγαπημένη μας Κατερίνα Στικούδη! Και επίσημα πλέον σε λίγες ώρες θα είναι παρουσιάστρια στο OPEN!

Μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, "Ευτυχείτε", έγινε σήμερα η μεγάλη αποκάλυψη!

Μετά την υπέροχη συμμετοχή της στο YFSF στον ΑΝΤ1 πολλά ήταν τα κανάλια που την ήθελαν στο δυναμικό τους και ένα από αυτά είναι και το OPEN που κατάφερε όπως φαίνεται να την... εξασφαλίσει!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής "Ευτυχείτε", λοιπόν, η Κατερίνα Στικούδη θα αναλάβει την παρουσίαση του My Style Rocks!

Σήμερα θα βρεθεί με τους ιθύνοντες για να υπογραφούν τα χαρτιά της! Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία...

Εννοείται πως κοντά της στο εγχείρημα αυτό βρίσκεται ο σύζυγός της! Πριν από λίγο καιρό μάλιστα η κάμερα του Youweekly.gr τους πέτυχε μαζί και ήταν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!