Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Σταρ Ελλάς σοκάρει με τις δηλώσεις της! "Φοβάμαι πολύ. Όχι μόνο για εμένα, αλλά και..."

Τι αποκάλυψε;

Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Σταρ Ελλάς σοκάρει με τις δηλώσεις της!

"Φοβάμαι πολύ. Όχι μόνο για εμένα, αλλά και για την οικογένειά μου" Η Ραφαέλα Πλαστήρα σοκάρει με τις δηλώσεις της! Τι συνέβη αυτή τη φορά με την Σταρ Ελλάς;

H ίδια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τον πρώην σύντροφό της από την Ολλανδία και τα όσα είχε βιώσει μαζί του, στα οποία έχει δώσει λεπτομερώς το στόρυ και πως ξεκίνησε όλο αυτό.

«Όσο βρισκόμουν στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μου για τον διαγωνισμό Σταρ Ελλάς, έλαβα κάποια υβριστικά και απειλητικά μηνύματα μέσω Instagram από έναν άγνωστο λογαριασμό. Αυτά είχαν σαν απώτερο σκοπό να με μειώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Υποπτεύομαι ότι πίσω από τον λογαριασμό βρίσκεται ο πρώην σύντροφός μου, που θέλει για ακόμα μια φορά να με ρίξει ψυχολογικά. Είμαι πολύ δυνατή όμως και δεν αφήνω τίποτα και κανέναν να με επηρεάσει».

Η ίδια μίλησε για το εάν θα έκανε κίνηση δικαστικά εναντίον του και για το εάν φοβάται ακόμη, «Ναι, το έχω σκεφτεί, αλλά στο παρελθόν όσο βρισκόμουν στην Ολλανδία δεν το επιδίωξα. Ο λόγος είναι γιατί στην Ολλανδία η Αστυνομία κάποιες φορές δεν λαμβάνει σοβαρά τέτοιου είδους καταγγελίες. Με το που επιστρέψω όμως, θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω. Μέσα από την παρουσία μου στα Miss World θέλω να δείξω σε όλες τις γυναίκες που έχουν κακοποιηθεί ότι δεν είναι μόνες. Κάθε μορφή βίας είναι καταδικαστέα, πρέπει να τιμωρείται. Δεν θα το αρνηθώ. Ναι, φοβάμαι, φοβάμαι πολύ. Όχι μόνο για εμένα, αλλά και για όλη μου την οικογένεια. Το συγκεκριμένο άτομο στο παρελθόν εξέφρασε απειλές τόσο για εμένα όσο και για τους ανθρώπους που αγαπώ και νοιάζομαι. Όταν ήμασταν μαζί ήταν βίαιος και επιθετικός μαζί μου και φοβάμαι ότι δεν θα διστάσει να μου επιτεθεί ξανά».

Και συνέχισε, «Μετά το τέλος του διαγωνισμού θα πάω στην Ολλανδία για λίγες μόνο μέρες, ώστε να περάσω Χριστούγεννα με τη μητέρα μου αλλά και την υπόλοιπη οικογένειά μου, που ζει μόνιμα εκεί. Στη συνέχεια θα επιστρέψω στην Ελλάδα για να συνεχίσω τη χρονιά μου ως Σταρ Ελλάς, αλλά και για να συνεχίσω τη συνεργασία μου με το πρακτορείο Happy People».

Αδιανόητο! Η Σταρ Ελλάς πήγε στα Miss Υφήλιος και δέχθηκε επίθεση!

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Υφήλιος 2019, στον οποίο συμμετείχε και η Ελλάδα με τη Σταρ Ελλάς, Ραφαέλα Πλαστήρα, η οποία πήγε και δέχθηκε επίθεση!

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η πανέμορφη Ελληνίδα μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day». Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στο περιστατικό που βίωσε με την επίθεση από τη Μις Αυστραλία.

Θυμηθείτε επίσης την συγκλονιστική αποκάλυψη που είχε κάνει η Ραφαέλα Πλαστήρα για την κακοποίηση που δέχθηκε από τον πρώην της!

Αναλυτικά, σχολίασε: «Είμαι καλύτερα. Πονάω ακόμα λίγο και είναι πρησμένο το πόδι μου, αλλά συνεχίζουμε κανονικά. Η Μις Αυστραλία με έσπρωξε μέσα στο λεωφορείο και στραβοπάτησα. Εκείνη τη στιγμή δεν ένιωσα τον πόνο και όταν γύρισα στο ξενοδοχείο το πόδι μου είχε πρηστεί.»!

Ενώ συμπλήρωσε: «Δεν έχω καθόλου καλές σχέσεις μαζί της. Γενικώς, η Αυστραλέζα δεν έχει καλή σχέση με καμία διαγωνιζόμενη, μας κοιτάει όλες με μισό μάτι. Εκείνη δικαιολογήθηκε ότι κάποια άλλη την έσπρωξε».

Σταρ Ελλάς επίθεση

Ραφαέλα Πλαστήρα: Σε αναπηρικό καροτσάκι η Σταρ Ελλάς! Της επιτέθηκαν στα Miss World!

Σοκαριστική είναι η είδηση ότι η Σταρ Ελλάς 2019, από τα φετινά καλλιστεία, Ραφαέλα Πλαστήρα, δέχτηκε επίθεση στα Miss World και κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι.

Η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα Espresso αποκάλυψε πως δέχτηκε επίθεση από τη Μις Αυστραλία Sarah Marschke με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, να διακομιστεί στο νοσοκομείο και να αναγκαστεί να κυκλοφορεί με αναπηρικό καροτσάκι στις δραστηριότητες της διοργάνωσης επί δύο ημέρες.

«Γυρνούσαμε από μια εκδήλωση και όπως πάω να κατέβω από το λεωφορείο με σπρώχνει η Μις Αυστραλία και μου γυρίζει το πόδι. Έπαθαν διάστρεμμα. Για δύο μέρες ήμουν με καροτσάκι. Είμαι ακόμη με γάζα στο πόδι. Η κοπέλα που μου επιτέθηκε υποστήριξε ότι έγινε κατά λάθος και ήταν ατύχημα, αλλά με έσπρωξε επίτηδες. Από την αρχή έδειχνε μια κακία για εμένα. Η επίθεση που δέχτηκα και το διάστρεμμα με έκαναν να πεισμώσω ακόμα πιο πολύ για τον τελικό» , είπε.

Αν δεν θυμάστε κάποια πράγματα για την Σταρ Ελλάς 2019 μπορείτε να τα δείτε εδώ