Κώστας Βουτσάς: Σοκάρει με τις δηλώσεις του! "Είχα πιει 15 ουίσκι και..."

Τι συνέβη σε γυρίσματα ταινιών του;

Κώστας Βουτσάς: Σοκάρει με τις δηλώσεις του!

"Είχα πιει 15 ουίσκι και ζαλιζόμουν" Ο Κώστας Βουτσάς, σοκάρει με τις πρόσφατες δηλώσεις του για παλιές περιπέτειες που είχε σε γυρίσματα ταινίας του!

Ο ηθοποιός έκατσε στην καρέκλα του Dot και θυμήθηκε τις επικές του στιγμές στον ελληνικό κινηματογράφο. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και μια "αστεία" περιπέτεια όπως την περιέγραψε ο ίδιος.

Και αυτό γιατί όπως δήλωσε για ένα περιστατικό από ταινία, ο ίδιος έπρεπε να πέσει και να μείνει στη θάλασσα, όμως επειδή ήταν χειμώνας τότε, είχε πιει 15 ουίσκι για να είναι ζεστός, με αποτέλεσμα να αρχίζει να ζαλίζετε.

"Θυμάμαι μια φορά σε μια ταινία που γυρίζαμε σε μια παραλία. Και η σκηνή που ήμουν στη θάλασσα δεν ήταν σωστή, ήταν λάθος. Ήταν χειμώνας και μου λένε ότι πρέπει να την ξανακάνουμε. Πήγα, ξεντύθηκα, έπεσα στη θάλασσα, αλλά τους έλεγα “ρε παιδιά, ζαλίζομαι, πολύ ζαλίζομαι”. Και μου λένε “ρε μαλ…α έχεις πιει 15 ουίσκι γι’ αυτό ζαλίζεσαι".

Ο γνωστός ηθοποιός, ρωτήθηκε μάλιστα και για το αν υπάρχει ερωτική σχέση με την Αλίκη Κατσαβου, με τον ίδιο να δίνει επική απάντηση.

Κώστας Βουτσάς: Δεν πάει το μυαλό σας τι του ζήτησε ο μικρός Φοίβος να κάνει!

Δεν πάει το μυαλό σας τι ζήτησε ο μικρός Φοίβος από τον μπαμπά του, Κώστα Βουτσά και το αποκάλυψε η Αλίκη Κατσαβού.

Το ζευγάρι από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο ο γιος του δεν σταματάει να ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας.

Μάλιστα, πολλές φορές η Αλίκη Κατσαβού μοιράζεται διάφορες στιγμές της καθημερινότητας τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Πριν από λίγα λεπτά αποκάλυψε με μια ανάρτηση τι ζήτησε ο μικρός Φοίβος από τον μπαμπά του γράφοντας:

«Μπαμπά άδειασε το γραφείο σου, να βάλω τα αυτοκινητάκια μου»…

Κώστας Βουτσάς: Δεν πάει το μυαλό σας τι του ζήτησε ο μικρός Φοίβος να κάνει

Κώστας Βουτσάς: Έσκασαν τα ευχάριστα νέα! Στο πλευρό του η Αλίκη Κατσαβού!

Μόλις έσκασαν τα ευχάριστα νέα για τον Κώστα Βουτσά και στο πλευρό του βρίσκεται η Αλίκη Κατσαβού.

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση «Παριζιάνα». Η Έρρικα Μπρόγιερ πρωταγωνιστούσε στην θεατρική μεταφορά της ταινίας ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε για αυτό στο Happy Day: «Ο Κώστας Βουτσάς θα είναι στην "Παριζιάνα" στον ρόλο που έκανε μέχρι τώρα η Έρρικα Μπρόγιερ. Αυτό είναι σημαδιακό γιατί υπήρξαν και ζευγάρι και θα τον έχουμε μαζί μας και στην Παριζιάνα εκτός από την Σταχτοπούτα. Έκλεισε ένα κύκλος εμφανίσεων και να σας θυμίσω πως την Έρρικα την έπεισα να γυρίσει στο θέατρο μετά από 20 χρόνια.

Ενώ περνούσε πολύ ωραία και δεν έχει συμβεί τίποτα και είμαστε πολύ αγαπημένοι, συζητήσαμε και είπαμε να κλείσει ένα κύκλος και να συνεχίσει ο Κώστας στον ρόλο της. Θεωρώ ένας άνθρωπος που έχει αυτή την πορεία και αυτή την καριέρα πρέπει να ανταποκρίνεται οικονομικά στο μέγεθος του ο μισθός που πρέπει. Από εκεί και πέρα είναι ένα ρίσκο που θα πάρει ένας παραγωγός. Εγώ καλά έκανα και το πήρα γιατί ο Κώστας έχει το κοινό του», είπε.

Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο αλλά τέλος καλό όλα καλά.