Έλενα Παπαρίζου: «Πρέπει να αγωνίζεσαι κάθε μέρα» - Τα λόγια από καρδιάς για τον σύζυγο της!

Η τρυφερή εξομολόγηση!

Έλενα Παπαρίζου: «Πρέπει να αγωνίζεσαι κάθε μέρα» - Τα λόγια από καρδιάς για τον σύζυγο της!

Λόγια από καρδιάς για τον σύζυγο της είπε η Έλενα Παπαρίζου. «Πρέπει να αγωνίζεσαι κάθε μέρα», είπε μεταξύ άλλων στην εξομολόγηση της.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και αναφέρθηκε στον Ανδρέα Καψάλη, με τον οποίο μετράνε πολλά χρόνια κοινής πορείας.

«Αρκετές φορές συμβουλεύομαι τον Ανδρέα στα επαγγελματικά μου. Ειδικά όταν προβληματίζομαι επειδή έχει έναν άλλο τρόπο που σκέφτεται, μια ορθή λογική και προσέγγιση για τα πράγματα» είπε η Έλενα Παπαρίζου.

«Εμένα σαν καλλιτέχνη με πιάνουν τα καλλιτεχνικά μου, τα ευαίσθητα και οι τρέλες μου», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά «Κάποια στιγμή είναι ωραία να μου λέει πως ένα και ένα κάνουν δύο».

«Πιο πολύ είναι να μπορούμε να προσαρμοστούμε στα ωράρια, γιατί στο σπίτι δεν τριγυρνά και είμαι η Παπαρίζου. Είμαι η Έλενα. Ειδικά όσον αφορά τον Ανδρέα εύχομαι να ζήσουμε μαζί όλη μας τη ζωή» παραδέχθηκε με ειλικρίνεια στον Θέμη Γεωργαντά.

]Για αυτό πρέπει να αγωνίζεσαι κάθε μέρα. Για να είναι καλή η σχέση σου. Πάντα θα τον αγαπάω αυτό τον άνθρωπο, πραγματικά. Το έχω πει ξανά, αλλά πραγματικά το εννοώ, να είναι καλά η οικογένεια και το περιβάλλον του που δημιούργησαν και έπλασαν αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Έλενα Παπαρίζου έχει συγκινήσει με τα λόγια της. Είχε μιλήσει για την άγνωστη "μάχη" που έδωσε.

Έλενα Παπαρίζου: Μοιάζουν με την μητέρα της σαν δίδυμες αδερφές! Δείτε το πρόσωπό της...

Μοιάζουν σαν δίδυμες αδερφές η τραγουδίστρια, Έλενα Παπαρίζου με την μητέρα της! Δείτε το πρόσωπό της σε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Με τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής της, όπως συνηθίζει να αποκαλεί τη μητέρα της Ευφροσύνη, έκανε την περασμένη Πέμπτη τις αγορές της στο κέντρο της Αθήνας η Έλενα Παπαρίζου.

Η τραγουδίστρια χαίρεται τη συντροφιά της μαμάς της στο έπακρον, όποτε και όταν εκείνη κατεβαίνει από την Καρδίτσα. Οι δυο τους κάνουν καλή παρέα και φροντίζουν αρκετά συχνά να επαναλαμβάνουν τις συναντήσεις τους αυτές προκειμένου να μοιραστούν τα μυστικά τους.

Έλενα Παπαρίζου

Η Ευφροσύνη Παπαρίζου είναι εκείνη που έχει σταθεί βράχος στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές της κόρης της και εκείνη που θα τη συμβουλέψει σε κάθε της επαγγελματικό, κυρίως, βήμα.

«Η δίαιτα που με βοήθησε να μπω ξανά στο νούμερο 27» - Η Έλενα Παπαρίζου μοιράστηκε μαζί μας το μυστικό της!

Ο φακός του YOU τις ακολούθησε κατά πόδας στη βόλτα τους αυτή που κράτησε αρκετή ώρα, καθώς μαμά και κόρη χάζεψαν τις βιτρίνες των καταστημάτων και αμέσως μετά πήγαν για φαγητό σε κοντινό εστιατόριο της περιοχής.

Έλενα Παπαρίζου μητέρα

Η Έλενα Παπαρίζου μπορεί να είναι πλήρως απορροφημένη με τα επαγγελματικά της, με τα γυρίσματα στο «Voice» αλλά και τις εμφανίσεις της στο «Estate» με τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο, παρ' όλα αυτά όταν η κυρία Ευφροσύνη πατήσει το πόδι της στην Αθήνα η κούραση μπαίνει στην άκρη και αφιερώνεται ολοκληρωτικά σε αυτήν, καθώς «μάνα είναι μόνο μία!».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ