Στην τηλεόραση η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν! Μαντέψτε σε τι ρόλο θα την δούμε!

Μεγάλη έκπληξη!

Στην τηλεόραση η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν! Μαντέψτε σε τι ρόλο θα την δούμε!

Μεγάλη ανατροπή στην τηλεόραση! Η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν κάνει δυναμική "είσοδο" και δεν θα μαντέψτε σε τι ρόλο θα την δούμε!

H αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου και σχολιάστηκε αρκετά η εμφάνισή της!

Η μεγάλη "ανατροπή", αφορά το "My Style Rocks", καθώς η ίδια είναι από τα πρώτα άτομα που έχουν ανακοινωθεί επίσημα ότι θα συμμετέχουν στο γνωστό ριάλιτι.

Όπως και η αδερφή της, έτσι και εκείνη ακολουθεί τα βήματά της και θα την δούμε πολύ σύντομα στις τηλεοπτικές μας οθόνες να μας εντυπωσιάζει με το στυλ της.

Η ίδια να θυμίσουμε πως είχε "αδειάζει" τη Μέγκι Ντρίο σε πρόσφατη συνέντευξή της, προκαλώντας "πανικό" στα social media.

Ειρήνη Καζαριάν: Μετά τον χαμό με την συμμετοχή της στην παράσταση, αυτή η κίνηση προκάλεσε αντιδράσεις!

Μετά τον χαμό με την συμμετοχή της στην παράσταση «Κούκλες», αυτή η κίνηση της Ειρήνης Καζαριάν. προκάλεσε αντιδράσεις στους παρουσιαστές.

Η πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης πραγματοποιήθηκε προχθές, με το μοντέλο να κάνει το ντεμπούτο της επί σκηνής του θεάτρου.

Τον τελευταίο καιρό το όνομα της νικήτριας του GNTM είναι το πιο πολυσυζητημένο, ωστόσο όχι με τα καλύτερα λόγια, αφού πολλοί παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, ειδικά μετά από δηλώσεις που έκανε στις κάμερες δεν θεώρησαν σωστό να παίξει στο θέατρο χωρίς να έχει τις κατάλληλες γνώσεις.

Μάλιστα, μετά την πρεμιέρα της παράσταση περίμεναν να κάνει τις πρώτες δηλώσεις στις κάμερες, ωστόσο δεν έγινε ποτέ, καθώς αποχώρησε κρυφά από την πίσω πόρτα. Ωστόσο, στις κάμερες μίλησαν η αδερφή της και το αδερφός της.

Μάλιστα, οι εκπομπές δεν το σχολίασαν με τον πιο ωραίο τρόπο, αφού είπαν πως ήταν αγενής η κίνηση της αυτή.

Ειρήνη Καζαριάν: Η φωτογραφία που αποκαλύπτει την σχέση της με το θέατρο από παλιά!

Η Ειρήνη Καζαριάν αποκαλύπτει με μια φωτογραφία την σχέση που έχει η ίδια με το θέατρο από παλιά!

Η ίδια έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον GNΤM και φυσικά με τη νίκη της!

Το μοντέλο μπορεί για κάποιους μήνες να έκανε δουλειές στο χώρο της μόδας, ωστόσο, αποφάσισε να κάνει μια μικρή παύση και να ασχοληθεί με το θέατρο, όταν δέχτηκε την πρόταση του σκηνοθέτη Νικόλα Ανδρουλάκη και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει μαζί με ακόμα 10 γυναίκες στην παράσταση «Κούκλες».

Αυτή η πρόταση στάθηκε η αφορμή για να ακουστούν πολλά και διάφορα κακόβουλα σχόλια για την Ειρήνη Καζαριάν, με αρκετούς ηθοποιούς και δημοσιογράφους να διαφωνούν κάθετα με αυτό το βήμα.

Η ίδια μπορεί να χειρίστηκε με λάθος τρόπο όλο αυτό που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά της, ωστόσο, άφησε στο παρελθόν τις κακές στιγμές και πλέον ανυπομονεί για τη στιγμή που θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι και θα παρουσιάσει τη δουλειά της.

Έτσι η Ειρήνη Καζαριάν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από το παρελθόν, η οποία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια μιας παιδικής παράστασης, όπου πρωταγωνιστούσε.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ειρήνη Καζαριάν: Η φωτογραφία που αποκαλύπτει την σχέση της με το θέατρο από παλιά!