Μελίνα Ασλανίδου: Ένας όμορφος κύκλος στη ζωή της κλείνει! Η επίσημη ανακοίνωση!

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μελίνα Ασλανίδου: Ένας όμορφος κύκλος στη ζωή της κλείνει! Η επίσημη ανακοίνωση!

Ένας όμορφος κύκλος στην ζωή της Μελίνας Ασλανίδου κλείνει σήμερα και έκανε την επίσημη ανακοίνωση με μια φωτογραφία της.

Η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί αυτό το γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους ήταν δίπλα της.

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Ασλανίδου εμφανιζόταν στο Hotel Ερμου μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη κάθε Σάββατο ερμηνεύοντας μεγάλες τους επιτυχίες.

Σήμερα, είναι η τελευταία βραδιά που θα ανέβουν στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου και η ίδια έγραψε στο Instagram:

«Κάπως έτσι ξεκινήσαμε και σήμερα κλείνουμε αυτη την υπέροχη μουσική συνάντηση στην πρωτεύουσα... Ευχαριστώ πολύ τον @panagiotistsevas για την πολύτιμη του συμβολή στην δημιουργία του πρόγραμμάτος μας, το @hotelermou για την υπέροχη φιλοξενία του και εμείς @mhatzigiannis έχουμε συνέχεια αλλά σ ευχαριστώ για τις όμορφες μουσικές μας στιγμές on stage με τα υπέροχα τραγούδια σου... Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπέροχους μουσικούς μας που το ζούνε έντονα μαζί μας το ταξίδι @manos_tbs @pantelis_ntzialas @karantinis @stelioakazantzidis»

Μελίνα Ασλανίδου: Έσκασαν τα ευχάριστα και τα ανακοίνωσε με βίντεο! Δάκρυα χαράς για την τραγουδίστρια!

Δεν κρατήθηκε λεπτό και το ανακοίνωσε με βίντεο η Μελίνα Ασλανίδου, μιας και ήθελε να μοιραστεί με το κοινό της τα ευχάριστα με το που "έσκασαν"! Η τραγουδίστρια ήταν τόσο ενθουσιασμένη που οριακά έτρεχαν δάκρυα χαράς από τα μάτια της!

Η αγαπημένη coach του δημοφιλούς show τραγουδιού του Open, X-Factor, θέλησε αμέσως μετά το live της Πέμπτης να μοιραστεί με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα ευχάριστο που την έκανε να λάμπει από χαρά!

Να θυμίσουμε ότι στο τελευταίο live του X-Factor, η αγαπημένη τραγουδίστρια τους συγκίνησε όλους με την ερμηνεία της στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα insta story της, η Μελίνα Ασλανίδου πανηγύρισε την πρόκριση του παίκτη της ομάδας της, Κωνσταντίνου Στίνη, στον μεγάλο ημιτελικό του X-Factor.

Μελίνα Ασλανίδου: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα! Ο άνδρας που είναι δίπλα της!

Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για την Μελίνα Ασλανίδου και αυτός είναι ο άνδρας που στέκεται δίπλα της!

Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίζεται φέτος τηλεοπτικά στο «X-Factor», ενώ τραγουδάζει σε νυχτερινό μαγαζί με έναν πολύ καλό της φίλο!

Αυτός είναι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και πριν λίγες ώρες έγινε γνωστό πως οι εμφανίσεις τους θα συνεχιστούν ακόμη λίγο, αν και ήταν να σταματήσουν.

Συγκεκριμένα το νυχτερινό μαγαζί έγραψε σε μα ανακοίνωση:

Παράταση εμφανίσεων για @mhatzigiannis & @officialaslanidoumelina Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες μαζί μας για ακόμα τρία Σάββατα στο @hotelermou Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου ολοκλήρωσαν με μεγάλη επιτυχία τον προγραμματισμένο κύκλο των εμφανίσεών τους στο «Hotel Ερμού». Ανταποκρινόμενοι στην επιθυμία και την αγάπη του κόσμου, οι δύο καλλιτέχνες θα κάνουν ακόμα τρεις εμφανίσεις, τα προσεχή τρία Σάββατα».

Μελίνα Ασλανίδου: Έβαλε παντελόνι από δέρμα και μπλούζα με άνοιγμα! Έριξε μπροστά τα μαλλιά και έγινε «χαμός»!

Δείτε την σχετική φωτογραφία: