Ελένη Χατζίδου: Αυτό είναι το πρόσωπο του άνδρα που την έσωσε από το χειρουργείο!

Η αποκάλυψη με φωτογραφία!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου: Αυτό είναι το πρόσωπο του άνδρα που την έσωσε από το χειρουργείο!

Αυτό είναι το πρόσωπο του άνδρα που έσωσε την Ελένη Χατζίδου από το χειρουργείο. Έκανε την αποκάλυψη με μια φωτογραφία του.

Η τραγουδίστρια θέλησε να συστήσει στους διαδικτυακούς της φίλους έναν από τους σημαντικούς ανθρώπους που έχει στην ζωή της.

Έχοντας φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, η Ελένη Χατζίδου ξεκίνησε και πάλι να τραγουδά έχοντας βγάλει μια μεγάλη επιτυχία με τίτλο «Αχαριστία».

Έτσι λοιπόν, με αφορμή τα μαθήματα φωνητικής που κάνει, θέλησε να μας συστήσει τον δάσκαλο της, αποκαλύπτοντας επίσης πως την έχει σώσει από πολλά χειρουργεία.

Ελένη Χατζίδου άντρας

Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία και η αποκάλυψη για το χειρουργείο!

Με μια φωτογραφία η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει, καθώς δεν μπορούσε να γίνει μανούλα.

Η τραγουδίστρια μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες αναφέρθηκε στην ένεση που πρέπει να κάνει κάθε μέρα για να προστατεύει το έμβρυο.

Συγκεκριμένα η Ελένη Χατζίδου, τον περασμένο Σεπτέμβριο χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο για αφαίρεση πολύποδα, που όπως της είπε ο γυναικολόγος της ήταν η αιτία που δεν μπορούσε στο παρελθόν να μείνει έγκυος.

Ωστόσο, όλα τελείωσαν και η τραγουδίστρια με τον Ετεοκλή Παύλου σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Ελένη Χατζίδου χειρουργείο

Ελένη Χατζίδου: Η φωτογραφία και η δημόσια έκκληση της εγκυμονούσας! Τι συνέβη;

Με μια φωτογραφία έκανε έκκληση η Ελένη Χατζίδου στο Instagram! Τι συνέβη;

Η τραγουδίστρια η οποία διανύει περίπου τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκάλυψε και το φύλο του μωρού, θέλησε την βοήθεια των followers της. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου έκανε δημόσια έκκληση για να βρεθεί μια οικογένεια για 5 αξιολάτρευτα γατάκια, τα οποία βρέθηκαν στο δρόμο και δεν βρέθηκε η μαμά τους.

Ελένη Χατζίδου Instagram