Βικτώρια Καρύδα: Ανατριχιάζει το άγνωστο περιστατικό στην κηδεία του Γιάννη Μακρή! «Να χαϊδεύεις το ραμμένο του κεφάλι»!

Σπαρακτικό μήνυμα!

Βικτώρια Καρύδα: Ανατριχιάζει το άγνωστο περιστατικό στην κηδεία του Γιάννη Μακρή! «Να χαϊδεύεις το ραμμένο του κεφάλι»!

Ανατριχιάζει το άγνωστο περιστατικό στην κηδεία του αγαπημένου της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννη Μακρή, που δολοφονήθηκε! Μεταξύ άλλων είπε η ίδια χαρακτηριστικά: «Να χαϊδεύεις το ραμμένο του κεφάλι»!

Η Βικτώρια Καρύδα έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή του My Style Rocks, στον ΣΚΑΪ. Η είδηση για την δολοφονία του επιχειρηματία και συζύγου της, Γιάννη Μακρή συγκλόνισε το πανελλήνιο!

Εχθές συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του και με αφορμή αυτή την τραγική επέτειο, η Βικτώρια Καρύδα έκανε μια ανατριχιαστική δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου εξιστόρησε ένα μικρό άγνωστο περιστατικό στην κηδεία του γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Εκεί που είναι όλα όμορφα ξαφνικά έρχεται το τέλος.
Αξέχαστη άσχημη στιγμή που μένει στην καρδιά μου...να βλέπεις Τον αγαπούλη σου στο νεκροταφείο και να φιλάς τα μωβ χειλάκια του και να χαϊδεύεις το Ραμμένο το κεφαλάκι του...πως να ξεπεράσεις όλο Αυτό?! Εχω και πόνο τον παιδιών μου.Τι άσχημο πράγμα! Δεν έχω λόγια... Τι κακιά υπάρχει στο κόσμο...».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Βικτώρια Καρύδα: Ανατριχιάζουν «άγνωστες» φωτογραφίες της με τον Γιάννη Μακρή! Για πρώτη φορά στην δημοσιότητα

Ανατριχιάζουν «άγνωστες» φωτογραφίες της Βικτώριας Καρύδα με τον νεκρό, Γιάννη Μακρή που ήρθαν για πρώτη φορά στην δημοσιότητα.

Μια ασύλληπτη τραγωδία είχε «χτυπήσει» την οικογένεια της πριν από περίπου ένα χρόνο, όταν ο σύζυγος της έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι τους στην Βούλα.

Η Βικτώρια Καρύδα, παρόλο τον πόνο της, έπρεπε να φανεί δυνατή και να σταθεί ξανά στα πόδια της για χάρη των δυο παιδιών της. Μάλιστα, σε δηλώσεις της, είχε αποκαλύψει πως τα παιδιά της, πολλές φορές ζητούσαν τον μπαμπά τους.

Βικτώρια Καρύδα: «Ο θάνατος πήρε το αδερφάκι του»! Η συγκλονιστική φωτογραφία!

Στην δημοσιότητα, ήρθαν μερικές «άγνωστες» για πολλούς φωτογραφίες τους με τον Γιάννη Μακρή από βόλτα τους στην Γλυφάδα με τον γιο τους, πριν εκείνος πριν φύγει από την ζωή.

Βικτώρια Καρύδα Γιάννης Μακρής

Άγνωστες φωτογραφίες

Βικτώρια Καρύδα σύζυγος νεκρός