X-Factor: Συνελήφθη διαγωνιζόμενος του παιχνιδιού! Κατηγορείται για παιδεραστία!

Ο λόγος για τον...

X-Factor: Συνελήφθη διαγωνιζόμενος του παιχνιδιού! Κατηγορείται για παιδεραστία!

Διαγωνιζόμενος του παιχνιδιού X-Factor συνελήφθη, αφού κατηγορείται για παιδεραστία!

Ο τραγουδιστής που είχε καταφέρει να φτάσει έως τα ημιτελικά του συνελήφθη μετά από κατηγορίες 5 αγοριών, ηλικίας 15 και 16 ετών ότι τους παρενόχλησε ερωτικά.

Τα παιδιά ισχυρίζονται πως έγιναν αποδέκτες άσεμνων φωτογραφιών από τον τραγουδιστή με τον ίδιο να αποδέχεται τις κατηγορίες του δικαστηρίου για παιδεραστία και ερωτική παρενόχληση.

Αναμένται η ανακοίνωση της ποινής, η οποία θα γίνει στις 24 Ιανουαρίου. Ύστερα μάλιστα από έρευνα της αστυνομίας βρέθηκαν πάνω από 1000 άσεμνα μηνύματα στο WhatsApp.

Δείτε επίσης την παίκτρια του X-Factor! που άφησε την τελευταία της πνοή!

Ο λόγος για τον Danny Tetley, όπως είναι το όνομα του τραγουδιστή, που είχε καταφέρει να φτάσει στα ημιτελικά του βρετανικού Χ Factor το 2018, κατακτώντας την 6η θέση.

X-Factor παιδεραστία

X-Factor Highlights: H "καυτή" αποκάλυψη της Βανδή και οι παίκτες που πέρασαν τελικό!

Η "καυτή" αποκάλυψη της Δέσποινας Βανδή, αλλά και οι παίκτες που πέρασαν απευθείας στον τελικό του X-factor ήταν μερικά από τα χθεσινά Highlights.

Πάμε να τα δούμε όλα...

X-Factor: Αυτοί οι διαγωνιζόμενοι δίχασαν τους κριτές! Επενέβη η Δέσποινα Βανδή! «Πρέπει να πετάξω τα αυτιά μου»;

Αυτοί οι διαγωνιζόμενοι ανέβηκαν στη σκηνή του X-Factor και τα έσπασαν ωστόσο με την ερμηνεία τους δίχασαν τους κριτές μέχρι που επενέβη και η Δέσποινα Βανδή λέγοντας: «Πρέπει να πετάξω τα αυτιά μου»;

Οι AC² παρουσίασαν μία εκπληκτική εκτέλεση του δημοφιλούς τραγουδιού "Chandelier" ωστόσο φάνηκε πως η ερμηνεία τους δεν άρεσε το ίδιο σε όλους τους κριτές.

Θυμίζουμε πως ο σημερινός ημιτελικός επιφυλάσσει ακόμα πολλές εκπλήξεις!

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος αντέδρασαν και σχολίασαν πως δεν τους άρεσε και τόσο η εμφάνιση, ενώ από την άλλη ο Χρήστος Μάστορας και ο Γιώργος Θεοφάνους τη βρήκαν εξαιρετική.

Το ίδιο και η Δέσποινα Βανδή η οποία ξετρελάθηκε και απάντησε αμέσως στις αρνητικές κριτικές!

X-Factor: Τραγούδησε Βέρτη και "τρέλανε" του κριτές! «Εσύ είσαι ο νικητής»!

Στο σημερινό live του X-Factor, αυτός ο διαγωνιζόμενος ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε ένα τραγούδι του Νίκου Βέρτη και η ερμηνεία του "τρέλανε" τους κριτές. «Εσύ είσαι ο νικητής»!

Ο μεγάλος τελικός του show πλησιάζει και οι διαγωνιζόμενοι παλεύουν για μία θέση σε αυτόν.

Θυμίζουμε πως μεγάλες εκπλήξεις μας περιμένουν ακόμα στον λαμπερό ημιτελικό του show!

Ο Γιάννης Γρόσης από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το «Πότε θα σε δω» με την ερμηνεία του να συγκινεί τους κριτές και τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο να ξεκαθαρίζει πως αυτός θα πρέπει να είναι ο νικητής του show.

Απολαύστε τον:

Δέσποινα Βανδή: Έκανε "καυτή" αποκάλυψη για τον σύζυγο της on air!

Η Δέσποινα Βανδή το τόλμησε και έκανε μία "καυτή" αποκάλυψη για τον σύζυγο της Ντέμη Νικολαΐδη on air, στη διάρκεια του ημιτελικού του X-Factor!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δε συνηθίζει να μιλάει συχνά για τον σύζυγο της, ωστόσο ένα σχόλιο που έγινε στην κριτική των AC², της έδωσε την αφορμή να μιλήσει για τον αγαπημένο της.

Βέβαια η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν ξεχνά να μοιράζεται στιγμές που περνάει με την κόρη της Μελίνα!

Συγκεκριμένα, οι δύο διαγωνιζόμενοι εξήγησαν πως τους αρέσει που ο Γιώργος Θεοφάνους είναι ο μέντοράς τους μιας και είναι μεν αυστηρός αλλά «καλός αυστηρός».

Η τραγουδίστρια τότε απάντησε: «Μου άρεσε πολύ αυτό το σχόλιο. Ξέρετε ποιος άλλος είναι καλός αυστηρός; Ο άντρας μου» είπε ψιθυρίζοντας!

X-Factor: Ανέβηκε και τα "έσπασε" στη σκηνή ο Χρήστος Μάστορας! Έκανε χαμό με το ντουέτο του!

Ο Χρήστος Μάστορας ανέβηκε στη σκηνή του X-Factor και τα "έσπασε" όπως μόνο εκείνος ξέρει! Μαζί με τον Δημήτρη Μπάση, έκανε χαμό με το ντουέτο του!

Ο αγαπημένος κριτής αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές αυτής της περιόδου με τα τραγούδια του να σημειώνουν τη μία επιτυχία μετά την άλλη.

Έτσι στον ημιτελικό του X-Factor, ο frontman των «Μελισσών» ανέβηκε στη σκηνή παρέα με τον Δημήτρη Μπάση και ερμήνευσαν τη νέα τους επιτυχία «Ένα Λεπτό» ξεσηκώνοντας το κοινό.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, ο Χρήστος Μάστορας είχε ανέβει μαζί με το συγκρότημα του στη σκηνή του X-Factor!

Απολαύστε τους!

X-Factor: Αυτοί είναι οι πρώτοι που "τσέκαραν" το εισιτήριο για τον τελικό!

Η αγωνία κορυφώνεται! Αυτοί είναι οι δύο πρώτοι που το κατάφεραν και "τσέκαραν" το χρυσό εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του X-Factor!

Τα δύο πρώτα ονόματα που ανακοίνωσε η Δέσποινα Βανδή πέρασαν άμεσα στον τελικό και δε χρειάστηκε να μονομαχήσουν για τη θέση τους!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Παπατσάκωνα και τον Γιάννη Γρόση από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα! Και οι δύο συγκίνησαν τους κριτές με τις ερμηνείες τους, με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο να σημειώνει για τον δεύτερο πως αυτός θα πρέπει να είναι ο νικητής.

X-Factor: Αυτοί είναι οι διαγωνιζόμενοι που αποχωρούν!

Ο ημιτελικός του X-Factor ολοκληρώθηκε και αυτοί είναι οι δύο διαγωνιζόμενοι που αποχωρούν οριστικά από τον διαγωνισμό!

Την επόμενη εβδομάδα θα μάθουμε επιτέλους ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του φαντασμαγορικού show του Open.

Τα εισιτήρια για τον τελικό "τσέκαραν" ήδη ο Δημήτρης Παπατσάκωνας και ο Γιάννης Γρόσης!

Αφού λοιπόν ανακοίνωσε τους δύο που περνάνε απευθείας στον τελικό, η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε ποιοι είναι αυτοί που αποχωρούν απευθείας χωρίς να διαγωνιστούν για τη θέση τους. Οι πρώτοι που πήραν το δρόμο της εξόδου ήταν οι «Άνω Κάτω» από την ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους.

Στη συνέχεια, οι AC² διαγωνίστηκαν απέναντι στον Κωνσταντίνο Στίνη και οι ψήφοι των κριτών ήταν ισόβαθμες, με το κοινό να είναι αυτό που έκρινε τελικά το αποτέλεσμα. Από το X-Factor αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Στίνης!