Καφέ της Χαράς: Το σπίτι της "Σταυρούλας" έχει λουλούδια! Το βλέμμα "πέφτει" στην φωτογραφία από το γάμο!

Φωτογραφία από μέσα!

Καφέ της Χαράς: Το σπίτι της

Το σπίτι της "Σταυρούλας" στο Καφέ της Χαράς έχει διακοσμητικά λουλούδια. Στην φωτογραφία από το γάμο ωστόσο, "πέφτει" το βλέμμα.

Τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 έχουν ξεκινήσει και ήδη έχουμε δει κάποιες εικόνες λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα που έρχεται.

Το πρώτο επεισόδιο θα το δούμε τέλος Δεκέμβρη, και η χαρά είναι μεγάλη από όλους τους ηθοποιούς.

Η Τζόυς Ευείδη η οποία υποδύεται την Σταυρούλα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία από το σπίτι που ζει στην σειρά.

Καφέ της Χαράς σπίτι Σταυρούλας

Καφέ της Χαράς: Το πρόσωπο που πλήγωσε τη «Σταυρούλα» κάνει αλλαγή μεγατόνων! Θα το δούμε στη σειρά και δε θα το πιστεύουμε!

Το πρόσωπο που πλήγωσε τη «Σταυρούλα» από το «Καφέ της Χαράς» θα κάνει αλλαγή μεγατόνων! Θα το δούμε στη σειρά και σίγουρα δε θα το πιστεύουμε καθόλου!

Ενώ βρισκόμαστε στην αναμονή για τη μεγάλη επιστροφή της σειράς που αγαπήσαμε, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποφάσισε να κάνει ένα δυναμικό spoiler για το τι μας περιμένει.

Καφέ της Χαράς: Αυτή η κουκλάρα ήταν ηθοποιός της σειράς! Θα σας «πεταχτούν» τα μάτια έξω όταν καταλάβετε ποια είναι...

Συγκεκριμένα, θέλησε να δώσει ένα νέα στοιχείο που θα δούμε στον χαρακτήρα του, το οποίο δε θυμίζει σε τίποτα τον παλιό «Φατσέα».

«Το εντυπωσιακό, αυτό που μου άρεσε εμένα, είναι ότι ο Φατσέας γίνεται υπέρμαχος της ανακύκλωσης στο Κολοκοτρωνίτσι. Κανονικό spoiler τώρα, το βγάζω, θα είναι ο φανατικός που θα τους κυνηγάει όλους, να μην πετούν κάτω σκουπιδάκια» είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Καφέ της Χαράς: Ο «Φατσέας» κάνει την πιο ανατρεπτική αποκάλυψη για την σειρά! Θα πάθετε την πλάκα σας!

Ο «Φατσέας» κάνει την πιο ανατρεπτική αποκάλυψη για την αγαπημένη σειρά «Καφέ της Χαράς»! Θα πάθετε την πλάκα σας!

Ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο οποίος υποδύεται στην πολυαγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, που επιστρέφει τον «Φατσέα» παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για όλα!

Ο ίδιος προέβη σε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε να ακούσουμε, αφού δήλωσε πως φοβάται για την επιστροφή του ρόλου του!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Φοβάμαι την επιστροφή του Φατσέα γιατί όταν έχεις κάτι πολύ καλό, πάντα έχεις μια αγωνία αν το επόμενο θα είναι εξίσου καλό. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να μην είμαι αν γίνει η επανάληψη. Και λόγω σχέσεων με τους ανθρώπους που δούλεψα μαζί τους, αλλά και τι να του πω του Χάρη; Να μην υπάρχει ο Φατσέας καθόλου; Δύσκολα. Με βλέπω σε κάτι αναρτήσεις στο instagram και γελάω».

Δείτε το σχετικό βίντεο: