Καφέ της Χαράς: Αυτή η κουκλάρα ήταν ηθοποιός της σειράς! Θα σας «πεταχτούν» τα μάτια έξω όταν καταλάβετε ποια είναι...

Κάποιος με κάνει πλάκα!

Καφέ της Χαράς: Αυτή η κουκλάρα ήταν ηθοποιός της σειράς! Θα σας «πεταχτούν» τα μάτια έξω όταν καταλάβετε ποια είναι...

Αυτή η κουκλάρα ήταν ηθοποιός της αγαπημένης σειράς, "Καφέ της Χαράς"! Θα σας «πεταχτούν» τα μάτια έξω όταν καταλάβετε ποια είναι...

Τα χρόνια πέρασαν, οι πρωταγωνιστές του «Καφέ της Χαράς» μεγάλωσαν και ήδη το κοινό αναρωτιέται πόσο εύκολο θα είναι να παρακολουθήσει τους ηθοποιούς στους ίδιους ρόλους αλλά σε μεγαλύτερη ηλικία στο sequel της σειράς.

Εκείνη που άλλαξε για τα καλά είναι η μικρή Βάλια. Το κοριτσάκι που θυμόμασταν στο Καφέ της Χαράς έγινε μια πανέμορφη γυναίκα και μάλιστα μάθαμε για εκείνη κάτι που ελάχιστοι γνώριζαν.

Η μικρή είναι ανιψιά του Χάρη Ρώμα, όπως αποκάλυψε χθες ο ίδιος:

"Καφέ της Χαράς" - έκτακτο: Ραγδαίες εξελίξεις με την σειρά!

Καφέ της Χαράς βάλια

«Η ανιψιά μου τελείωσε μόλις τη Νομική και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό. Ακολουθεί μια παράλληλη πορεία. Όπως εγώ σπούδασα Ιατρική και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή, εμένα δεν μου το είχε πει. Δεν είναι ότι είναι κρυφά, είναι σεμνά. (…) Τώρα είναι 24 και είναι μια κούκλα και είναι πολύ καλή.

Για εμένα είναι συγκινητικό γιατί είναι η δική μου συνέχεια, εφόσον δεν έκανα παιδί, είναι αυτό το παιδί. Το λέω και συγκινούμαι. Την αγαπάω κι εγώ πολύ. Εύχομαι όλα τα παιδιά που τα βγάζουμε να έχουν μια μεγάλη πορεία. Για εμένα δεν υπάρχει πιο ευχάριστο πράγμα από το να σκέφτομαι ότι εμείς δίνουμε την ώθηση για να βγει μια καινούργια γενιά άξιων ανθρώπων».

Δείτε τη μικρή σήμερα, να παίρνει το πτυχίο της από τη Νομική…

Καφέ της Χαράς ηθοποιοί

«Το καφέ της Χαράς»: Μανωλάκης, Βάλια και Διονυσάκης ποζάρουν μαζί 13 χρόνια μετά!

«Το καφέ της Χαράς» επιστρέφει και ο Μανωλάκης, η Βάλια και ο Διονυσάκης ποζάρουν 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς στον ΑΝΤ1.

Ο Χάρης Ρώμας έρχεται και πάλι στις οθόνες μας στον ρόλο που τον έχουμε αγαπήσει περισσότερο. Αυτόν του Περίανδρου Πόποτα.

Πρεμιέρα «Το καφέ της Χαράς» κάνει το πρώτο 15νθήμερο του 2020 και εμείς ανυπομονούμε.

Ο Διονυσάκης στην πραγματικότητα Δημήτρης Μαχαίρας, στον λογαριασμό του στο Instagram δημοσίευσε ένα story ποζάροντας μαζί με την Βάλια, Έφη Ρασσιά)και τον Μανωλάκη, Πάρη Σκαρτσολιά.

Ο Διονυσάκης δεν είναι πλέον έφηβος, είναι σήμερα 35 ετών και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ!

Το καφέ της Χαράς