Βίκυ Καγιά: Πίσω από τις κάμερες του STAR έκανε "χαμό" με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Δείτε τις εικόνες!

Τι έκαναν;

Βίκυ Καγιά: Πίσω από τις κάμερες του STAR έκανε

Πίσω από τις κάμερες του STAR στο GNTM η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκαναν "χαμό" με το χορό τους. Δείτε τις backstage εικόνες.

Τα δυο μοντέλα έχουν πολύ καλές σχέσεις και όπως φαίνεται διασκεδάζουν πολύ με τους συνεργάτες τους όταν οι κάμερες κλείνουν.

Ο επίσημος λογαριασμός του GNTM στο Instagram δημοσίευσε μερικές στιγμές της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου πίσω από τις κάμερες.

Οι δυο κριτές του ριάλιτι όπως φαίνεται τους "τρέλαναν" όλους με το χορό τους.

Να θυμηθούμε σε αυτό το σημείο ποια παίκτρια έφυγε την τελευταία φορά από το σπίτι του GNTM.

Βίκυ Καγιά: Πριν το GNTM είχε άλλο ρόλο! Αυτό σίγουρα δεν το έχει κάνει ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Τη Βίκυ Καγιά σίγουρα δεν τη γνωρίσαμε στο GNTM. Το κορυφαίο μοντέλο, πέρα από την καριέρα της στο εξωτερικό, είχε και έναν άλλο ρόλο τον οποίο λίγοι θυμούνται! Αυτό σίγουρα μπορούμε να πούμε πως δεν το έχει κάνει ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Είναι μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες και όχι άδικα. Η Βίκυ Καγιά έχει αποδείξει την αξία της και συνεχίζει να το κάνει σε κάθε της βήμα.

Μη χάσετε επίσης τις εικόνες που βρήκαμε από τα πρώτα βήματα της Βίκυς Καγιά στο χώρο του μόντελινγκ!

Μπορεί τα τελευταία δύο χρόνια να την απολαμβάνουμε στο ρόλο της ως κριτής του GNTM, ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που θυμούνται την παρουσία της στην τηλεόραση πολύ καιρό πριν αρχίσει το ριάλιτι μοντέλων.

Συγκεκριμένα, τότε η Βίκυ Καγιά ήταν στο Mega και παρουσιάζει τον διαγωνισμό χορού «So you think you can dance», τον οποίο είδαμε μετά από λίγα χρόνια ξανά στις οθόνες μας με παρουσιάστρια τη Δούκισσα Νομικού.

βίκυ καγια

Έλενα Χριστοπούλου - βόμβα: Από το Star έκλεισε στο ΣΚΑΪ! Που θα την δούμε;

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Έλενα Χριστοπούλου έκλεισε από το Star και πάει στο ΣΚΑΪ! Σε ποιο πρόγραμμα θα την δούμε;

Όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» η όμορφη μάνατζερ του GNTM θα αποχωρήσει από το Star και θα την δούμε στο κανάλι του Φαλήρου.

Όπως όλα δείχνουν έκλεισε συμφωνία για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Είδηση που αν ισχύει αποτελεί «τηλεοπτική βόμβα».

Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό σας αποκαλύψαμε ποια θα είναι η παρουσιάστρια του παιχνιδιού