Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που τον "δίκασε"! «Σιχαίνομαι τον τρόπο που...»

Του έριξε τα "πυρά" της!

Γιώργος Λιάγκας: Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που τον

Αυτό είναι το πρόσωπο της γυναίκας που "δίκασε" τον Γιώργο Λιάγκα με μια ανάρτηση της. «Σιχαίνομαι τον τρόπο που κάνει την δουλειά του», του είπε μεταξύ άλλων.

Με ένα βίντεο "έριξε" τα πυρά της προς τον παρουσιαστή της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», χωρίς να διστάσει.

Ο λόγος για την Ασημίνα που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Μετά από την "επίθεση" που έκανε στους «Κου κου». "Έστησε" στον τοίχο τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μεταδίδει μηνύματα απαξίωσης και ψέμματα. Σε καμιά περίπτωση όμως αυτό δεν δικαιολογεί την βία. Σιχαίνομαι τον τρόπο που κάνει την δουλειά του, αλλά πίσω του υπάρχει ένας άνθρωπος. Και η δική μου θέση θα είναι πάντα εκεί. Ανάμεσα στους εγκληματίες και στον συνάνθρωπό μου. Μπορεί να με είχε χαρακτηρίσει ένα τίποτα από ένα reality. Αλλά εμένα η θέση μου θα είναι εκεί ανάμεσα σ’ εκείνους και σε αυτόν. Γιατί είναι 100% περισσότερο μάγκας…»

«Δεν τον μισώ. Δεν μισώ κανέναν. Απλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν ένας άνθρωπος που έχει αυτό βήμα δεν το εκμεταλλεύεται για να κάνει τον κόσμο καλύτερο, αλλά χειρότερο. Προσεύχομαι κάποια στιγμή να ανακτήσει το θάρρος του που τόσο φτηνά πούλησε στο βωμό του Infotainment πριν πολλά χρόνια. Είναι ανίκανος να μπει στο συναίσθημα του συνανθρώπου του…» συμπλήρωσε η Ασημίνα.

[/OEmbed] [/OEmbed]

Γιώργος Λιάγκας: Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει γίνει "εφιάλτης"!

Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει γίνει "εφιάλτης" στον Γιώργο Λιάγκα και θα σας εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι συμβαίνει μεταξύ τους!

Συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στα επαγγελματικά του παρουσιαστή του ΣΚΑΙ! Όλοι επικεντρώθηκαν στη μάχη που δίνει το "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" την τελευταία ώρα που βρίσκεται απέναντι από το "Πρωινό" και τη Φαίη Σκορδά, κανείς όμως δεν σκέφτεται πως άλλη είναι στην πραγματικότητα η μεγάλη του απειλή.

Μιλάμε, φυσικά, για την Ζήνα Κουτσελίνη και την εκπομπή της "Αλήθειες με τη Ζήνα" που βρίσκεται απέναντι του κάθε μέρα στο STAR.

Ζήνα Κουτσελίνη: Κέρδισε τη μάχη και πήρε παράταση! Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Τα νούμερα τηλεθέασης της Παρασκευής 20/9 μίλησαν και έδειξαν πως ο Γιώργος έμεινε πίσω και κατά πολύ μάλιστα...

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 22.0
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 13.0
ΑLPHA: Αστέρια στην άμμο 12.5
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 19.2
Open: Μεσημέρι yes 5.5

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 22.5