Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον Φάνη Μουρατίδη! Που τους «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι;

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό!

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον Φάνη Μουρατίδη! Που τους «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι;

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη! Οι φωτογράφοι που ακριβώς τους «τσάκωσαν»;

Η όμορφη ηθοποιός σπάνια πραγματοποιεί δημόσιες εμφανίσεις και μάλιστα συνοδευόμενη από την σύζυγο της, αφού θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα σε ένα Χριστουγεννιάτικο Bazaar που είχε οργανωθεί, μαζί με τον γνωστό ηθοποιό και σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη!

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι είχε απασχολήσει πριν από λίγο καιρό τα media με την επιστολή που είχαν στείλει!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και τους αποθανάτισε στις καλύτερες στιγμές τους.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες:

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους Φάνης Μουρατίδης δημόσια εμφάνιση

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Φάνης Μουρατίδης

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Η τρυφερή αποκάλυψη για τη γνωριμία της με τον Φάνη Μουρατίδη και το.. κασέ της στους Ψίθυρους Καρδιάς! (Βίντεο)

Στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, και έκανε μια τρυφερή αποκάλυψη για το πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη.

Η ίδια δεν συνηθίζει να μιλάει για τα προσωπικά της αλλά αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση!

«Με τον Φάνη γνωριστήκαμε στη σειρά Μπαμπά μην Τρέχεις. Δεν τρόμαξα που ερωτεύτηκα τον συμπρωταγωνιστή μου, γιατί ήρθε πολύ αβίαστα. Φυσιολογικά. Το πιο περίεργο ήταν ότι δεν γνωριζόμασταν από πριν. Παρότι είχαμε και κοινούς φίλους δεν είχαμε βρεθεί ποτέ από κοντά. Δεν με διεκδίκησε. Καθόλου. Ήταν αμοιβαίο νομίζω», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Μάλιστα αργότερα σχετικά με το κασέ της στους Ψίθυρους Καρδιάς τόνισε: «Έκανα πάρα πολλά χρόνια μέχρι να πετάξω από πάνω μου το «Ερατώ». Κάποιες φορές, νομίζω ότι για κάποιους δεν το έχω πετάξει ακόμα, αλλά τέλοσπάντων. Το θέμα του κασέ μου μετά τους «Ψίθυρους καρδιάς» το χειρίστηκα καλά. Στους «Ψίθυρους» έπαιρνα ψίχουλα. Αναμενόμενο γιατί και η εταιρία σου λέει δεν σε ξέρει. Αλλά είχα την υπομονή και ήξερα ότι στην επόμενη δουλειά μου θα πληρωθώ όπως πρέπει να πληρωθώ»

Δείτε το σχετικό βίντεο: