Ευρυδική Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι τους έχει καφέ τοίχους! Θα σας «πέσει» το σαγόνι!

θα το ζηλέψετε!

Ευρυδική Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι τους έχει καφέ τοίχους! Θα σας «πέσει» το σαγόνι!

Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου θα δείτε πως έχει καφέ τοίχους! Θα σας «πέσει» το σαγόνι με την εικόνα!

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι πολύ ενεργό στα social media του και μοιράζεται συχνά προσωπικές τους στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Αυτήν την φορά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της, όπου παρέα με τον φίλο του ζευγαριού, Παύλο Σταματόπουλο στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους!

Πέρα όμως από το τεράστιο δέντρο, το μάτι μας έπεσε στους τοίχους του δωματίου που μοιάζει να είναι πετρόχτιστο και οι καφέ τόνοι υπερισχύουν.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Βέβαια, όπως κάθε ζευγάρι έτσι κι αυτοί έχουν τις διαφορές τους και όπως είχε αποκαλύψει κι ο Βασάλος είναι ένα συγκεκριμένο πράγμα που τον ενοχλεί πάνω στην Ευρυδίκη!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στο δωμάτιο που κοιμάται με τον Βασάλο έχει βαμμένους τοίχους ροζ! Φωτογραφία από μέσα...

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου και συγκεκριμένα από το δωμάτιο που κοιμούνται μαζί! Έχει βαμμένους τους τοίχους ροζ...

Με ένα στιγμιότυπο από τα instastories της η παρουσιάστρια του ALPHA πρόδωσε κάποια σημεία από το υπνοδωμάτιο με τον αγαπημένο της!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω υλικό έχει ροζ τοίχους, ένα κομοδίνο συγκλονιστικό που μοιάζει να είναι από μαρμάρινο και ριγέ κουρτίνες! Όπως θα παρατηρήσετε η διακόσμηση είναι μίνιμαλ και σικάτη!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη σπίτι Βασάλος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της! Έδειχνε τον Βασάλο αλλά το μάτι μας έπεσε στον καναπέ!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της και η ίδια μας έδειχνε τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά το μάτι μας έπεσε στον καναπέ τους!

Η γνωστή παρουσιάστρια του AlphaTv είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αυτήν την φορά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα Instastory δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της θέλοντας να μας δείξει τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ωστόσο το μάτι μας δε θα μπορούσε να μην πέσει πάνω στο τεράστιο σαλόνι της και συγκεκριμένα πάνω στον μεγάλο και βολικό καναπέ της. Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος σπίτι