Θλίψη! Αδερφός πασίγνωστης σχεδιάστριας αυτοκτόνησε!

Αβάσταχτος ο πόνος...

Θλίψη! Αδερφός πασίγνωστης σχεδιάστριας αυτοκτόνησε!

Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι αυτοκτόνησε ο αδερφός πασίγνωστης σχεδιάστριας!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σε αυτοκτονία οφείλεται ο θάνατος του μικρότερου αδελφού μιας εκ των πλέον επιτυχημένων δημιουργών μόδας της Αγγλίας.

Ο λόγος για την Lulu Guinness και τον άτυχο 53χρονο αδερφό της Simon Rivett-Carnac ο οποίος ήταν ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας.

Ο Simon βρέθηκε αιμόφυρτος έξω από το σπίτι του από τον κηπουρό του προκαλώντας σοκ στην οικογένεια του και βυθίζοντας τους όλους στο πένθος!

συγγραφέας αδερφός νεκρός

Απέραντη θλίψη ωστόσο είχε ο καλλιτεχνικός χώρος και πριν δυο μέρες, με την είδηση πως "έφυγε" από τη ζωή αγαπημένος ηθοποιός.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό χώρο! Πέθανε αγαπημένη ηθοποιός!

Ο λόγος για την Άννα Καρίνα, γνωστή κυρίως για τους ρόλους της στις ταινίες του Ζαν-Λικ Γκοντάρ, η οποία πέθανε χθες, Σάββατο, στο Παρίσι σε ηλικία 79 ετών.

πέθανε ηθοποιός

Η ανακοίνωση ήρθε από το Γαλλικό Πρακτορείο, ενώ για όσους δεν την θυμούνται, η Γαλλίδα δανικής καταγωγής, ήταν γνωστή για τις ταινίες της με τον Γκοντάρ, ο οποίος και ήταν ο τότε σύντροφός της, ενώ είχε δοκιμάσει τον εαυτό της και στον μουσικό τομέα, τραγουδώντας στο πλευρό του Σερζ Γκενσμπούρ.

Θρήνος! Πέθανε εμβληματική ηθοποιός!

Θρήνος επικρατεί στην showbiz, αλλά και στον χώρο της υποκριτικής σκηνής, καθώς πέθανε μια από τις πιο εμβληματικές ηθοποιούς.

Την ανακοίνωση του θανάτου της, ανακοίνωσε η οικογένεια της, παρακαλώντας τους δημοσιογράφους να σεβαστούν τον πένθος τους.

Η ίδια είχε συμμετάσχει σε πάρα πολλές εμβληματικές κωμωδίες της χρυσής εποχής του αμερικανικού κινηματογράφου, αγαπήθηκε πολύ από κοινό και κριτικούς. Θρήνος! Πέθανε κορυφαία τραγουδίστρια από σηψαιμικό σοκ!

Ο λόγος για την Anna Quayle, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών.

Πέθανε εμβληματική ηθοποιός

Πένθος! Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός!

Έφυγε από την ζωή γνωστός ηθοποιός και επικρατεί πένθος στην showbiz με την είδηση του θανάτου του. Ήταν μόνο 59 ετών.

Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά από προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του.

Σε ηλικία 59 ετών πέθανε σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TMZ ο Robert Garrison, ο οποίο έγινε γνωστός από τον ρόλο του Tommy στην κινηματογραφική ταινία «Karate Kid», .

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Επίσης είχε πολλές συμμετοχές σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως «MacGyver», «Columbo» και «Coach».

Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός

Έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός