Πάολα: Την «τράβαγε» από κάτω η κάμερα και φορούσε φόρεμα! Στην «φόρα» οι φωτογραφίες με το υλικό!

Το χειρίστηκε άψογα και μπράβο της! Πιο «καυτή» από ποτέ...

Πάολα: Την «τράβαγε» από κάτω η κάμερα και φορούσε φόρεμα! Στην «φόρα» οι φωτογραφίες με το υλικό!

Την «τράβαγε» από κάτω η κάμερα την Πάολα και φορούσε φόρεμα! Στην «φόρα» οι φωτογραφίες με το υλικό και δείτε τις μία προς μια!

Η τραγουδίστρια, είναι από τις πιο αγαπημένες του γυναικείου, αλλά και του αντρικού κοινού.

Οι εμφανίσεις της στην πίστα γίνονται πάντα αντικείμενο συζήτησης και η τελευταία, δεν αποτέλεσε εξαίρεση! Η Πάολα, έβαλε ένα πολύ στενό φόρεμα σε μαύρο και χρυσό. Μάλιστα, η κάμερα από τα πρώτα τραπέζια την «τράβαγε» από κάτω, ωστόσο το εντυπωσιακό είναι πως αν και το φόρεμα της ήταν πάρα πολύ κοντό δεν... φάνηκε τίποτα! Η ίδια, επειδή ξέρει πιθανόν το τι μπορεί να την... βρει κάνει προσεκτικές επιλογές και έτσι δεν κινδυνεύει από ατυχήματα! Λέτε να φοράει ειδικό κορσέ ώστε να μην φαίνεται το εσώρουχό της; Να σας θυμίσουμε πάντως και μια άλλη τολμηρή της εμφάνιση με το Νίκο Κουρκούλη....

Ιδού οι φωτογραφίες με το πολύ κοντό της φόρεμα:

Πάολα φόρεμα
Πάολα κοντό φόρεμα
Πάολα φόρεμα χρυσό

Πάολα: Το ασημί φόρεμά της, έβαλε «φωτιά» στην πίστα! Δεν έχεις δει ίδιο και θα το θέλεις κι εσύ....

Το ασημί φόρεμά της Πάολας, έβαλε «φωτιά» στην πίστα! Δεν έχεις δει ίδιο και θα το θέλεις κι εσύ, αφού είναι μια από τις top εμφανίσεις της!

Η τραγουδίστρια, έχει γίνει γνωστή μεταξύ άλλων και για τις πολύ τολμηρές επιλογές της, σχετικά με το στιλ της εντός και εκτός πίστας.

Μπορεί να την είδαμε πρόσφατα με αθλητικά, όμως η Πάολα στην τελευταία της εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά παρέδωσε μαθήματα στιλ! Έβαλε ασημί φόρεμα που λαμπίριζε και το συνδύασε με φούξια ζώνη που τόνιζε την πολύ λεπτή μέση της! Δείτε την σχετική ανάρτηση και αν θέλετε την γνώμη μας, copy the look και δεν θα χάσετε: