Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψη «βόμβα» στον αέρα της εκπομπής του! Στενός συνεργάτης και φίλος της Φαίης Σκορδά είχε τροχαίο ατύχημα!

Ο λόγος για τον...

Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψη «βόμβα» στον αέρα της εκπομπής του! Στενός συνεργάτης και φίλος της Φαίης Σκορδά είχε τροχαίο ατύχημα!

Μια αποκάλυψη «βόμβα» έκανε στον αέρα της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας και είπε ότι στενός συνεργάτης και φίλος της Φαίης Σκορδά είχε ένα τροχαίο ατύχημα!

Ο γνωστός παρουσιαστής μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» προέβη σε μια δήλωση που μας άφησε άφωνους!

Συγκεκριμένα είπε πως ο συνεργάτης της πρώην συζύγου του, Φαίης Σκορδά και στενός τους φίλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εχθές το βράδυ είχε τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Χθες το βράδυ γυρίσω στις 9 στον Κηφισό με το αυτοκίνητο, στην εθνική και βλέπω μπροστά μου ένα τρακάρισμα. Ανησυχώ κι επειδή δεν μπορούσα να σταματήσω εκεί, πάω στα 100 μέτρα δεξιά και βγάζω φλας για να δω αν είναι οι άνθρωποι καλά. Βλέπω απέναντί μου και βγαίνει από το αυτοκίνητο που τράκαρε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τράκαρε χθες το βράδυ. Του στέλνω μήνυμα και του λέω “είσαι καλά”; Και μου λέει “τράκαρα πριν από ένα λεπτό, πού το ξέρεις”; Του λέω “είμαι απέναντί σου, είμαι ο φύλακας άγγελός σου”. Μου λέει “καλά είμαι, φύγε”. Παιδιά, έπαθε σοκ ο άνθρωπος. Δεν χτύπησε είναι καλά. Το αυτοκίνητο παλιοσίδερα, ελπίζω να έχει καλή ασφάλεια».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ωστόσο νωρίτερα στο Πρωινό, δεν είπε τίποτα για το θέμα, είχε απλά μια διακριτική αναφορά λίγο μετά την έναρξη της εκπομπής: “9 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, να δούμε τι άλλο θα γίνει”.

Επίσης, ο Ουγγαρέζος πριν λίγες ημέρες έκανε μια αποκάλυψη για την σχέση του Γιώργου Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά! Δείτε τι είπε!

Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψη για τον γάμο του με την Σκορδά! «Εγώ με την Φαίη...»!

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια δημόσια αποκάλυψη για τον γάμο του με την Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων είπε «Εγώ με την Φαίη...»!

Στην σημερινή εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή στον ΣΚΑΪ, έδωσε συνέντευξη ο Σταμάτης Μαλέλης και μίλησε για τα παιδικά χρόνια του Λιάγκα.

Αυτό στάθηκε αφορμή για να μιλήσει και να διευκρινήσει ο παρουσιαστής κάτι που αφορούσε την περίοδο που ήταν παντρεμένος και ζούσε με την Φαίη Σκορδά.

Φαίη Σκορδά: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο! «Δεν το ήθελα, δεν είναι όλα καλά...»

Είπε χαρακτηριστικά:

«Θεωρώ ότι δεν πρέπει να ξεπουλάμε τη ζωή μας στην τηλεόραση. Θα σας πω κάτι με αφορμή αυτό. Εγώ ήμουν παντρεμένος με τη Φαίη πολλά χρόνια. Για πολλά χρόνια κάναμε μια τεράστια επιτυχία της τάξης των 35% κι ήμασταν ένα πολύ προβεβλημένο ζευγάρι.

Πιστέψτε με, δε βάλαμε ποτέ κάμερα στο σπίτι μας, δεν φωτογραφηθήκαμε ποτέ σκοπίμως μαζί. Βλέπω άλλα ζευγάρια σύγχρονα που ξεπουλάνε ακόμα τι ώρα θα φάνε, τι ώρα θα κοιμηθούνε. Δεν ντρέπονται λίγο; Τρελαίνομαι! Τι τα ξεπουλάς όλα;»