Ελένη Χατζίδου: Έκανε την αποκάλυψη μέσα από βίντεο! Δεν σταματούσε να φιλάει τον Ετεοκλή Παύλου!

Σχεδόν συγκινημένη!

Ελένη Χατζίδου: Έκανε την αποκάλυψη μέσα από βίντεο! Δεν σταματούσε να φιλάει τον Ετεοκλή Παύλου!

Η Ελένη Χατζίδου μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε την αποκάλυψη για τα Χριστούγεννα! Δεν σταματούσε να φιλάει τον σύζυγός της Ετεοκλή Παύλου!

Τι ανακοίνωσε στους followers της;

Το ζευγάρι, εννοείται πάντα έχοντας στο πλευρό τους το μωράκι τους, πήγε για ψώνια και η τραγουδίστρια που είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media δημοσίευσε στα instastories της ένα βίντεο αποκαλύπτοντας πως ο αγαπημένος της της έκανε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο!

Δήλωσε, βέβαια, πως δεν γνωρίζει ακόμα περί τίνος πρόκειται!

Στο βίντεο, τον φιλάει τον αγκαλιάζει κι αυτή η ευτυχία που ζουν είναι ολοφάνερη!

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα είχε δημοσιεύσει βίντεο μέσα από το σπίτι της με τον Ετεοκλή να κρατάει το μωρό στην αγκαλιά του και να το νανουρίζει!

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι μετά την γέννηση της κόρης τους! Δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα....

Ευχάριστα νέα για την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου μετά την γέννηση της κόρης τους! Δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα αλλά το ζευγάρι είναι έτοιμο για νέα αρχή!

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο τους δέχτηκαν πρόταση που δέχτηκαν από το Open tv και θα τους δούμε στην τηλεόραση!

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου διανύουν την πιο όμορφη περίοδό τους, καθώς πριν από λίγους μήνες έγιναν γονείς, ολοκληρώνοντας την οικογενειακή τους ευτυχία.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό χτες μέσα από το Πρωινό, έχουν ακόμη μια αφορμή για να χαίρονται. Τους έγινε πρόταση να πάρουν μέρος στο Just The Two Of Us.

Βέβαια, δεν ξέρουν ακόμη αν θα πουν το «ναι», διότι δεν μπορούν να λείπουν και οι δυο από το σπίτι, λόγω της κορούλας τους. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα αλλά τα νέα κυκλοφόρησαν!