Κάτια Ζυγούλη: Αποκάλυψη 16 χρόνια μετά! Η πρώτη γνωριμία με τον Σάκη Ρουβά δεν ήταν αυτή που όλοι νόμιζαν!

Όλη η αλήθεια!

Κάτια Ζυγούλη: Αποκάλυψη 16 χρόνια μετά! Η πρώτη γνωριμία με τον Σάκη Ρουβά δεν ήταν αυτή που όλοι νόμιζαν!

Η πρώτη γνωριμία της Κάτιας Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά δεν ήταν αυτή που όλοι νόμιζαν! Η αποκάλυψη έγινε 16 χρόνια μετά!

Το πρώην μοντέλο και ο γνωστός παρουσιαστής μετράνε 16 χρόνια κοινής πορείας και 4 παιδιά, ενώ ο λαμπερός τους γάμος έγινε μετά από 13 ολόκληρα χρόνια σχέσης!

Όλοι πίστευαν ότι η πρώτη γνωριμία του πιο φανταχτερού ζευγαριού έγινε μέσα από ένα διαφημιστικό σποτ, όπου για τις ανάγκες του βίντεο η Κάτια Ζυγούλη χρειάστηκε να δώσει ένα χαστούκι στον Σάκη Ρουβά!

Η αλήθεια όμως αποκαλύφθηκε πριν λίγες ημέρες και 16 χρόνια μετά από την δημιουργία της σχέση τους! Ποια είναι αυτή; Στην πραγματικότητα οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από την διαφήμιση και συγκεκριμένα σε μία Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Την στιγμή που έδωσαν τα χέρια και συστήθηκαν ήταν και η ώρα που έπρεπε να ποζάρουν για να τους βγάλουν μια φωτογραφία.

Στην συνέχεια η Κάτια Ζυγούλη, πήγαινε προς το τραπέζι που θα καθόταν και ένιωσε να είναι καρφωμένα πάνω της κάποια μάτια! Γύρισε και είδε ότι την κοίταζε ο Σάκης Ρουβάς, όπως είπε κι εκείνη μάλλον ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά για εκείνον.

Δείτε το σχετικό βίντεο, στο οποίο έκανε την αποκάλυψη:

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Η κίνηση στον γάμο τους που δεν είδε κανείς! Θα έρθουν δάκρυα στα μάτια σας...

Τι έκανε ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη; Η κίνηση στον γάμο τους που δεν είδε κανείς! Θα έρθουν δάκρυα στα μάτια σας από την αποκάλυψη!

Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη, μετά από 13 χρόνια σχέσης, τέσσερα παιδιά και μία υπέροχη ζωή γεμάτη ευτυχία, αντάλλαξαν όρκους αγάπης και αιώνιας πίστης.


Το βράδυ της Δευτέρας, η οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη φιλοξένησε τους 500 προσκεκλημένους του ζευγαριού από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό και τον καλλιτεχνικό κόσμο, τους φίλους και τους συγγενείς τους. Ολοι τους, με την καλύτερή τους διάθεση... ανηφόρισαν στην Εκάλη για να ευχηθούν στο ζευγάρι και να γιορτάσουν μαζί του την ιδιαίτερη αυτή στιγμή.

Οι εκπλήξεις για τους καλεσμένους ξεκινούσαν ήδη από την υποδοχή, αφού μία τριανταμελής συμφωνική ορχήστρα τους υποδεχόταν με μουσική του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη!

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Ρομαντικό ραντεβού στην πλατεία! Οι αγκαλιές και τα φιλιά μπροστά στα μάτια όλων...

Το μυστήριο του γάμου τελέστηκε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται μέσα στην οικία Βαρδινογιάννη λίγο μετά τις 20:15 παρουσία 150 προσκεκλημένων, των πιο κοντινών ανθρώπων του ζευγαριού. Κουμπάροι του ζευγαριού ο Βαρδής και η Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Τηρώντας τις παραδόσεις, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, ο οποίος για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα φορούσε ένα φράγκο δημιουργία του G. Papadogamvros, έφτασε πρώτος στο παρεκκλήσι. Μαζί του ήταν και τα 4 παιδιά του με τον μικρό Απόλλωνα να βρίσκεται στην αγκαλιά του μπαμπά του.

Κάτια Ζυγούλη: Παντρεύτηκε τον Σάκη Ρουβά με αυτό το νυφικό! Ο συμβολισμός του φέρνει δάκρυα...

Λίγο αργότερα έφθασε και η νύφη, συνοδευόμενη από την πατέρα της Νικόλαο, όπως άλλωστε το έθιμο επιτάσσει! Τέσσερα κορίτσια, ντυμένα στα λευκά που έπαιζαν συνθέσεις του Μπαχ με βιολί και φλάουτο την ακολουθούσαν...

Πανέμορφη, έλαμπε μέσα στο Celia Kritharioti νυφικό της, με τα αμέτρητα λευκά λουλούδια που είχε κεντημένα επάνω του, ενώ το μεταξένιο πέπλο της με τα 1.000 άνθη ραμμένα πάνω του προσέδιδε έναν ακόμη πιο ρομαντικό τόνο στη μορφή της.

Κάτια Ζυγούλη: Παντρεύτηκε τον Σάκη Ρουβά με αυτό το νυφικό! Ο συμβολισμός του φέρνει δάκρυα...

Τα δύο κοριτσάκια του ζευγαριού, παρανυφάκια στο γάμο των γονιών τους φυσικά, φορούσαν φορεματάκια όπως της μαμάς τους!

Ενα από τα πιο ιδιαίτερα στιγμιότυπα του μυστηρίου ήταν όταν η Κάτια Ζυγούλη, την ώρα που ο ιερέας έψαλε το «η δε γυνή να φοβήται τον άντρα» φίλησε τον Σάκη στο μάγουλο. Και όχι, δεν του πάτησε το πόδι! Αυτή τη κίνηση δεν πρόσεξε κανείς αλλά είναι τόσο συγκινητική... δε νομίζετε;

Κάτια Ζυγούλη: Παντρεύτηκε τον Σάκη Ρουβά με αυτό το νυφικό! Ο συμβολισμός του φέρνει δάκρυα...