Κάτια Ζυγούλη: Στην πρώτη της γνωριμία με τον Σάκη Ρουβά του έριξε χαστούκι! H αφορμή για τον έρωτα που έφερε το γάμο!

Δείτε το απίστευτο βίντεο!

Κάτια Ζυγούλη: Στην πρώτη της γνωριμία με τον Σάκη Ρουβά του έριξε χαστούκι! H αφορμή για τον έρωτα που έφερε το γάμο!

Η Κάτια Ζυγούλη στην πρώτη της γνωριμία με τον Σάκη Ρουβά του έριξε χαστούκι στο πρόσωπο. Αυτό ήταν η αφορμή για τον έρωτα τους, που τους οδήγησε στον γάμο.

Το ζευγάρι μετράει πολλά χρόνια κοινής πορείας, ενώ έχουν δημιουργήσει μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια με τα τέσσερα παιδιά τους.

Η πρώτη τους γνωριμία έγινε το 2003, όταν και οι δυο πρωταγωνίστησαν σε ένα διαφημιστικό σποτ για γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας. Τότε στην διαφήμιση η Κάτια Ζυγούλη είχε ρίξε χαστούκι στον Σάκη Ρουβά και κανείς δεν γνώριζε πως μετά από αυτή την κίνηση θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Κάτια Ζυγούλη: Το κρεβάτι της με τον Σάκη Ρουβά έχει κατάλευκα σεντόνια! Βίντεο μέσα από το σπίτι τους!

Ύστερα από 13 χρόνια σχέσης, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί!

Κάτια Ζυγούλη: Όταν γνώρισε τον Σάκη Ρουβά δεν ζούσε στην Ελλάδα! Τα παράτησε όλα κι έφυγε από...

Όταν η Κάτια Ζυγούλη γνώρισε τον αγαπημένο της Σάκη Ρουβά, δε ζούσε στην Ελλάδα! Τα παράτησε όλα κι έφυγε απευθείας από εκεί που ήταν!

Η πανέμορφη σύζυγος του Σάκη Ρουβά είναι μεταξύ άλλων και μία ολόσωστη επαγγελματίας. Τα χρόνια της στις πασαρέλες έχουν αποδείξει πως η Κάτια Ζυγούλη αποτελεί ένα από τα κορυφαία μοντέλα της χώρας.

Σάκης Ρουβάς - Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίες από το σκάφος τους! Θα σας "βγουν" τα μάτια από το εσωτερικό!

Πριν από χρόνια λοιπόν, η Κάτια Ζυγούλη έκανε την καριέρα της στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα, είχε φύγει από την Ελλάδα και συνεργαζόταν με κορυφαίους οίκους μόδας στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Τότε μπήκε στη ζωή της ο γνωστός τραγουδιστής και όλα άλλαξαν! Πολύ σύντομα το μοντέλο έμεινε έγκυος κι έτσι τα μάζεψε και γύρισε αμέσως στην Ελλάδα αφού όπως έχει δηλώσει πολλές φορές και η ίδια, ένιωθε μεγάλη μοναξιά.

Κάτια Ζυγούλη - Σάκης Ρουβάς: Η ευτυχία τους δεν περιγράφεται! Η φωτογραφία τα αποκαλύπτει όλα!

Η ευτυχίας της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκης Ρουβά δεν περιγράφεται. Η φωτογραφία του ζευγαριού, τα αποκαλύπτει όλα.

Έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια και είναι οι μόνοι που δεν έχουν «φοβηθεί» να δείξουν δημόσια τα πρόσωπα των παιδιών τους.

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz και η παρακάτω φωτογραφία το αποδεικνύει.

Κάτια Ζυγούλη: «Έπεσαν» πάνω της οι φωτογράφοι και έγινε η νύχτα - μέρα! Δεν την άφηνε ο Σάκης Ρουβάς!

Τα τέσσερα παιδιά τους, καθημερινά τους γεμίζουν χαμόγελα και τους κάνουν ακόμη πιο ευτυχισμένους, καθώς είναι οι καρποί του έρωτα τους.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς παιδιά