Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η μεγάλη πρόταση που αρνήθηκε! "Είναι πολύ ωραία, όμως εγώ..."

Με δάκρυα στα μάτια!

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η μεγάλη πρόταση που αρνήθηκε!

"Είναι πολύ ωραία, όμως εγώ έχω δημιουργήσει μια άλλη τηλεοπτική ταυτότητα" Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μιλάει ανοιχτά για την μεγάλη πρόταση που της έκαναν και αρνήθηκε!

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά το μεσημέρι της Δευτέρας η ίδια αποκάλυψε τόσο την πρόταση από κανάλι για παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού, όσο και την άποψή της για το Πάμε Πακέτο!

“Μου ήρθε ξαφνικό. Είπα ΟΚ, ήρθε κάτι ανατρεπτικό, εγώ τώρα πρέπει να το διαχειριστώ και ή θα πω τι είναι αυτό που με βρήκε ή θα περάσω από την άλλη πλευρά και θα μετουσιώσω την όλη αλλαγή σε δημιουργία και αυτό έκανα. Εγώ δεν θα το σταματούσα ποτέ το Πάμε Πακέτο μόνη μου. Άρα, λοιπόν, έρχεται το σύμπαν και με υποχρεώνει να κάνω μία μεταστροφή, μια αλλαγή, μια μετεξέλιξη.

Μου ανακοινώθηκε τηλεφωνικά. Η κάθε διοίκηση δικαιούται να κάνει ό,τι θέλει με το πρόγραμμά της. Απλά θέλει μια διαχείριση πιο φινετσάτη, σε ανθρώπους που 17 χρόνια σου έδωσαν πρωτιές. Μου έγινε πρόταση την ίδια στιγμή τηλεφωνικά για να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι. Είναι πάρα πολύ ωραία τα τηλεπαιχνίδια, όμως εγώ έχω δημιουργήσει μια άλλη τηλεοπτική ταυτότητα, που δεν μου ταιριάζει το τηλεπαιχνίδι”

Δεν θα πιστέψετε με ποιο κανάλι έκλεισε η παρουσιάστρια. Όλη η αλήθεια για την αμοιβή της.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Δυναμική επιστροφή! Ανακοίνωσε σε ποιο κανάλι θα παρουσιάζει τη δική της εκπομπή!

Δυναμική επιστροφή για την Βίκυ Χατζηβασιλείου! Ανακοίνωσε σε ποιο κανάλι θα παρουσιάζει τη δική της εκπομπή!

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά το άδοξο τέλος της πολυετούς συνεργασίας με τον AlphaTv ήρθε η ώρα να ανοίξει τα φτερά της και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα!

Η αλήθεια είναι πως είχαν ακουστεί πολλά για το ποιο κανάλι τελικά θα καταφέρει να πάρει την παρουσιάστρια στο δυναμικό του... Όλα όμως δείχνουν ότι δεν στάθηκε κανένα τυχερό και η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα ανοίξει το δικό της κανάλι! Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έφερε τα Χριστούγεννα στο σπίτι της! Το δέντρο - υπερπαραγωγή!

Η παρουσιάστρια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και έφτιαξε το δικό της κανάλι στο YouTube το οποίο θα ονομάζεται "VICKY'S VITA" και θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από αύριο, Κυριακή.

Δείτε την σχετική της δημοσίευση:

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογείται! «Η πρόταση που μου έκαναν ήταν προσβλητική...»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογείται για πρώτη φορά το λόγο πίσω από την αποχώρησή της από τον Alpha! «Η προσφορά που μου έκαναν ήταν προσβλητική...».

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στο τέλος της συνεργασίας με τον Alpha.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Η εξομολόγηση μετά το τροχαίο - «Μπροστά μου ήταν ένα ταξί και...»! (Βίντεο)

Μεταξύ άλλων σχολίασε και την πορεία του καναλιού μέχρι τώρα από τη στιγμή που η ίδια αποχώρησε.

«Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει γιατί έφυγα αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που μου πρότειναν να κάνω, εμένα δεν μου άρεσε καθόλου, ένα τηλεπαιχνίδι το οποίο δεν είναι να πω ότι με αντιπροσωπεύει. Μετά από όλη αυτή τη διαδρομή δεν ήταν να κάνω τηλεπαιχνίδι, σίγουρα όχι. Νομίζω ήταν και λίγο προσβλητική αυτή η πρόταση.

Εμένα με υποχρέωσαν να βγω από ένα καράβι που είχε μια πολύ ωραία ροή, έναν πολύ ωραίο πλου. Γιατί μου είπαν ή θα το κάνεις αυτό ή θα σταματήσεις. Λέω προτιμώ να σταματήσει η συνεργασία μας και βγαίνω από το καράβι. Εγώ βγήκα από το καράβι ενώ ήταν σταθερό και ασφαλές. Πού είναι τώρα το καράβι; Το καράβι άρχισε να βυθίζεται κι εγώ είμαι έξω από αυτό».