Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Ξεσπά" για το GNTM! Οι σπόντες της που σοκάρουν! "Κάποιοι άνθρωποι που σου περνάνε..."

Τα "καρφιά" για παίκτρια του ριάλιτι!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

"Κάποιοι άνθρωποι που σου περνάνε αδιάφοροι!" Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη "ξεσπά" για το GNTM, και ρίχνει σπόντες που σοκάρουν!

Με αφορμή την συζήτηση για την ηλικία της Κάτιας Ταραμπάνκο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε πως και η Εύη Ιωαννίδου έκρυβε την ηλικία της και σχολίασε κάτι που προκάλεσε "πανικό"!

Στο σχόλιο της Γερμανού, «Της έχεις τρελή συμπάθεια της Εύης Ιωαννίδου. Την έχεις μες στη καρδιά σου». Η δημοσιογράφος απάντησε με νόημα, «Είναι κάποιοι άνθρωποι που σου περνάνε εντελώς αδιάφοροι. Ακριβώς αυτό».

Δεν θα πιστέψετε τη φωτογραφία μέσα από το σπίτι της! Έδειχνε τον Βασάλο αλλά το μάτι μας έπεσε στον καναπέ!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Παραλίγο να έχει ατύχημα! Έβαλε μπροστά τα χαρτιά της....

Παραλίγο να έχει ατύχημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή σήμερα το μεσημέρι. Για να μην γίνουν αποκαλύψεις έβαλε μπροστά τα χαρτιά της.

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ήταν το φόρεμα της δημοσιογράφου σήμερα στο «Έλα χαμογέλα». Ήταν μίνι και ανέδειξε τα καλλίγραμμα πόδια της.

Σήμερα, Ευρυδίκη Βαλαβάνη επέλεξε να φορέσει ένα κοντό φλοράλ φόρεμα το οποίο ήταν πολύ κοντό και δεν την βοηθούσε στο να καθίσει στον καναπέ.

Μάλιστα, για να μην έχει κάποιο ατύχημα στον αέρα, έβαλε στα πόδια της τις σημειώσεις που είχε για την ροή του προγράμματος.

Ποια Βαλαβάνη και ποιος Βασάλος; Αυτό είναι το νέο ζευγάρι που γνωρίστηκε στο Survivor! Το κρατάνε κρυφό...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεμα

Έλα χαμογέλα

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στο δωμάτιο που κοιμάται με τον Βασάλο έχει βαμμένους τοίχους ροζ! Φωτογραφία από μέσα...

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου και συγκεκριμένα από το δωμάτιο που κοιμούνται μαζί! Έχει βαμμένους τους τοίχους ροζ...

Με ένα στιγμιότυπο από τα instastories της η παρουσιάστρια του ALPHA πρόδωσε κάποια σημεία από το υπνοδωμάτιο με τον αγαπημένο της!

Όπως θα δείτε στο παρακάτω υλικό έχει ροζ τοίχους, ένα κομοδίνο συγκλονιστικό που μοιάζει να είναι από μαρμάρινο και ριγέ κουρτίνες! Όπως θα παρατηρήσετε η διακόσμηση είναι μίνιμαλ και σικάτη!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη σπίτι Βασάλος

Βέβαια, όπως κάθε ζευγάρι έτσι κι αυτοί έχουν τις διαφορές τους και όπως είχε αποκαλύψει κι ο Βασάλος είναι ένα συγκεκριμένο πράγμα που τον ενοχλεί πάνω στην Ευρυδίκη!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φωτογραφία μέσα από το σπίτι της! Έδειχνε τον Βασάλο αλλά το μάτι μας έπεσε στον καναπέ!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι της και η ίδια μας έδειχνε τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά το μάτι μας έπεσε στον καναπέ τους!

Η γνωστή παρουσιάστρια του AlphaTv είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αυτήν την φορά μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα με ένα Instastory δημοσίευσε μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της θέλοντας να μας δείξει τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ωστόσο το μάτι μας δε θα μπορούσε να μην πέσει πάνω στο τεράστιο σαλόνι της και συγκεκριμένα πάνω στον μεγάλο και βολικό καναπέ της. Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Κωνσταντίνος Βασάλος σπίτι