Αυτή είναι η "δίδυμη αδερφή" της Σία Κοσιώνη! Θα την δείτε και θα μείνετε «κάγκελο»!

Θα "τρίβετε" τα μάτια σας!

Αυτή είναι η

Αυτή είναι η "δίδυμη αδερφή" της Σία Κοσιώνη! Και όμως, το παραδέχεται και η ίδια! Θα την δείτε και θα μείνετε «κάγκελο»!

Η ίδια αν και τηρεί σοβαρό look και μια πιο αυστηρή εμφάνιση, επιλέγει μια στο τόσο να δείξει και τον πιο κεφάτο χαρακτήρα της!

Για αυτό το λόγο η ίδια είχε ανεβάσει δημοσίευμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και έλεγε, «Κάποτε μου έλεγαν ότι μοιάζω με την Έλσα. Τώρα μου λένε ότι μοιάζω με την κυρία εδώ! Αν ξέρει κανείς ποια είναι να μου πει να ξέρω κι εγώ! #cartoon #mycartoon #kids #imagination #funny».

Εσείς τι λέτε, μοιάζει;

Aν είστε φαν της, δεν θα πιστέψετε αυτό. Πήρε τσάντα που έκανε τους πάντες να παραμιλούν!

Σία Κοσιώνη: To δέντρο στο σπίτι της είναι πιο ψηλό από την ίδια! Τα στολίδια θα σε "μαγέψουν"!

Το δέντρο που έχει στολίσει η Σία Κοσιώνη στο σπίτι της είναι στο ύψος πιο ψηλό από την ίδια. Τα στολίδια που έχει πάνω του θα σε "μαγέψουν".

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ λατρεύει τις γιορτές καθώς περνάει περισσότερο χρόνο με το γιο της, αφού δεν έχει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Μάλιστα, στόλισαν μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους το σαλόνι του σπιτιού, το οποίο πρέπει να φτάνει τα δυο μέτρα. Επίσης, είχαν και την βοήθεια του Κώστα Μπακογιάννη.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της μπροστά από το δέντρο το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό.

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός την "τσάκωσε" με ροκ διάθεση για ψώνια!

Σία Κοσιώνη σπίτι