Πρώην παίκτης του MasterChef συγκλονίζει: «Πονούσε η ψυχή μου, συναντήσαμε πολλή φτώχεια»

Η αποκάλυψη για τα ρούχα που έδωσε στους φτωχούς!

Πρώην παίκτης του MasterChef συγκλονίζει: «Πονούσε η ψυχή μου, συναντήσαμε πολλή φτώχεια»

O πρώην παίκτης του MasterChef συγκλόνισε με την εξομολόγηση του πώς «πόνεσε η ψυχή του με την πολλή φτώχεια που συνάντησε».

Ο λόγος για τον Χρήστο Μπάρκα μαζί με τον Παντελή Βούρο που αυτή την περίοδο παίζουν στο Globetrotters του Star και μίλησαν στο περιοδικό People για την φτώχεια που συνάντησαν σε αρκετές από τις χώρες που επισκέφτηκαν με το παιχνίδι.

Ταξιδέψατε σε δώδεκα διαφορετικούς προορισμούς. Οι εναλλαγές των εικόνων πολλές, αλλά και η χαρά της εξερεύνησης μεγάλη…

«Νιώθεις διαφορετικά επιστρέφοντας. Συνειδητοποιείς τις ελλείψεις αυτού του κόσμου. Συναντήσαμε πολλή φτώχεια. Ανθρώπους που ζουν σε παράγκες χωρίς πατώματα και κοιμούνται στο χώμα. Αναρωτιόμουν πώς επιβιώνουν καθημερινά, κάτι που φαντάζει παράδοξο σε εμάς. Το φαγητό είναι τελικά θησαυρός και δεν πρέπει να πετάς τίποτα. Σε κάποιες χώρες δώρισα ρούχα μου γιατί πονούσε η ψυχή μου. Μακάρι να είχα και άλλα να δώσω.

Οι λαοί που γνωρίσαμε ήταν ευγενικοί, όμως υπήρχαν κάποια βλέμματα που σε θέριζαν. Ένιωθες έντονα την ανάγκη να αντιδράσεις, να βοηθήσεις, ειδικά τα παιδιά. Εικόνες που πραγματικά σε αφήνουν άφωνο. Μακάρι να γυρνούσα πίσω ώστε να προσφέρω, όχι μόνο ως μάγειρας, αλλά να χτίσω και να οργώσω εκτάσεις», είπε ο Χρήστος Μπάρκας.

«Με ενθουσίασε η αποστολή στον Μαυρίκιο, όπου έπρεπε να βουτήξουμε με σκάφανδρο και να πάρουμε ένα φύκι από τον βυθό. Ήταν μαγικά και δεν έχασα την ευκαιρία να χαζέψω έναν από τους ωραιότερους βυθούς που έχω συναντήσει. Ήταν λες και βρισκόμουν σε ενυδρείο με τα πιο όμορφα ψάρια του κόσμου, τόσο φανταχτερά και έντονα σε σημείο που δεν ήθελα να βγω στην επιφάνεια.

Απόλαυσα τόσο πολύ τη διαδικασία με το σκάφανδρο και ταυτόχρονα ένιωσα υπερηφάνεια και συγκίνηση όντας Καλύμνιος, καθώς το νησί έχει μεγάλη ιστορία για τα σφουγγάρια του και το σκάφανδρο ήταν για χρόνια το πιο σημαντικό εργαλείο του δύτη», είπε ο Παντελής Βούρος.

Τέλος, κυκλοφόρησε spoiler για το trailer και... είναι όλα τα λεφτά! Δείτε το εδώ!

MasterChef: Θα σας «πέσουν» τα μαλλιά! Αυτός είναι ο αριθμός των συμμετοχών! Πήρε «φωτιά» το STAR!

Πήρε "φωτιά" το κανάλι STAR με τον αριθμό των συμμετοχών στο MasterChef! Αυτός είναι και σίγουρα θα σας "πέσουν" τα μαλλιά!

Υπόσχονται πολλά με μια μόνο αίτηση συμμετοχής... κι αν έχεις τύχη διάβαινε. Τα ριάλιτι έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της τηλεοπτικής πραγματικότητας και ζητούν υποψήφιους νικητές. Είναι προγράμματα που η υλοποίησή τους στηρίζεται κυρίως στο έμψυχο υλικό με το οποίο θα δουλέψει η εκάστοτε παραγωγή. Η διαδικασία των οντισιόν με επικεφαλής τους «ειδικούς», ξεχωρίζει τις προσωπικότητες εκείνες που θα κάνουν «γκελ» στους τηλεθεατές. Τα προσόντα σε κάθε περίπτωση είναι διαφορετικά και όχι πάντα με υψηλά κριτήρια.

Λίγο πριν την έναρξη της κάθε τηλεοπτικής σεζόν τα κανάλια διαλαλούν την πραμάτεια τους κι αρχίζουν να προβάλλονται τα σχετικά τρέιλερ. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τις φόρμες του πρότζεκτ που θα επιλέξουν ανάλογα με το ταλέντο τους. Το τελευταίο δεν είναι μάλλον και τόσο απαραίτητο καθώς υπάρχουν κι εκείνοι που δηλώνουν στα... πάντα όλα αρκεί να τρυπώσουν. Δεν εξηγείται αλλιώς ο τεράστιος... αριθμός αιτήσεων σε κάθε πρόγραμμα. Και είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Εχουμε και λέμε λοιπόν...

Μιλώντας με αριθμούς

5.000 για τον «Μεγάλο Αδελφό». Η επιστροφή του ριάλιτι ετοιμάζεται πυρετωδώς μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Παρόλο που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση, οι προετοιμασίες της παραγωγής έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι προσερχόμενοι στο κάλεσμα του σταθμού αναμένεται να ξεπεράσουν το συγκεκριμένο νούμερο καθώς δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η διαδικασία των αιτήσεων.